Szerintetek tényleg isten embere vagyok? Nagyon fucsa dolgok történnek körülöttem és általában amit kérek vagy nagyon erősen akarok, az úgy is van.
Figyelt kérdés
Szóval mi lehet ez?(Sokan halnak emg a családomba vagy azok közül akiket ismerek) Szoktam magamba megkérdezni dolgokat magamtól!2010. máj. 11. 16:09
12/18 anonim válasza:
Akaratos vagy.
És mivel erősen akarod, akkor teljesülhet.
Szerintem véletlenek nincsenek..
Báár ezek az élet nagy kérdései.. :)
Egyszer aztmondom vannak, egyszer azt, hogy nincsenek..
A te kérdésed is az, amire egyszer ezt mondanám, egyszer meg azt :)
13/18 Thurston válasza:
16:49
Bocsmá', de ennek mi köze az önzőséghez?
14/18 anonim válasza:
"Szoktam magamba megkérdezni dolgokat magamtól!" És szokott válaszolni? :D (az enyém igen, sőt magától pofázik állandóan, szoktam vele veszekedni is. Komoly, nem röhögni. :P) Am én is ugyan így vagyok, de attól még nem hiszem magam istenek(vagy egy segédjének). Inkább fogd fel úgy h úra vagy a saját sorsodnak, na meg persze szerencsés. :)
15/18 A kérdező kommentje:
Nm tudom én úgy érzem,h az vagyok vmi olyan földönkívüli érzésem van..:S Néha még mintha figyelne is vagyis úgy látom nagyon durva nem tudom! Szerintem az vagyok mindenki bolondnak tart de ezen nincs mit változtatni!
2010. máj. 11. 20:15
16/18 anonim válasza:
erősen koncentrálhatnál arra, akkor, hogy 4 év múlva felvegyenek engem a Rendészeti Szakközépbe, tiszthelyettes képzésre.
18/18 anonim válasza:
Nem vagy bolond! Cseppet sem. Nem hülyeség amit beszélsz, de nem biztos, h isten embere vagy, lehet, hogy csak különleges. Erős az akaraterőd. Van testvéred? És vannak olyan érzéseid, hogy nagyon sok ember függ tőled? Ez a 2 általában összefügg. Nagyon szerencsés vagy. Próbálj olyan dolgokra összpontosítani, ami fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!