Velem miért nem történnek meg ezek a dolgok? Én miért vagyok más?
Lassan (Jézusooom, el sem hiszem) 19 éves leszek, még pár hónap...
Élem a kis életem, élem a mindennapjaimat. Most nem rég iskolaváltás miatt, bekerültem egy új társaságba, úgy gondolom, h egész jól beilleszkedtem:) Igaz fiatalabbak nálam, de nem gond, jól megértjük egymást:)
A helyzet az, h nekem még eddig nem volt barátom és nem is csókolóztam. Voltak akik ár próbálkoztak nálam, de úgy gondoltam, h mivel egy kicsit sem tetszenek, ezért, nem "húzom az agyukat".
De bánt már, h senkim nincs, pedig annyira vágyom rá...
Egyszerűen nem tudom, h mit kéne tennem. :/
Néha nagyon elkeseredett vagyok miatta, sőt inkább gyakran...
És már furának is, gáznak is tartom ezt a helyzetet. Szval oké, persze örülök, h nem fekszem össze mindenkivel, úgy gondolom van egy értékrendem, de azért egy csók, egy hosszabb-rövidebb kapcsolatom azért lehetne már, nem??
18/L
Nekem sem volt barátom 18 éves koromig. Azután is csak egy hónapos kapcsoaltom volt ha lehet annak nevezni, nem csókolóztunk,semmi ilyesmi. Aztán 21 évesen megismertem egy fiut akit megszerettem szerelmes lettem belé, ő belém. Most 24 éves vagyok, 2,5 évig jártunk most 24 éves vagyok, és a férjem lett, valamint van egy 4 hónapos kislányunk.
Én mindig azt gondoltam h engem nem fog senki sem szeretni, és h nem lesz családomm, meg tiszta ciki h 20 évesen még nem csókolóztam.Hozzáteszem nem vagyok, voltam rútkiskacsa..:)
Szóval vedd az én példám eljön mindennek az ideje!
Csak azért h legyen valakit,elmondhasd h van barátod,em éri meg "hírbe tenni magad" .
amikor kiírnak egy ilyen kérdést mindig rácsodálkozom :)
milyen jó is lenne csak úgy belebotlani egy kedves, aranyos, csinos lánnyal akiben van tartás, de valahogy sosem sikerül. érdekes, hogy ezen az oldalon van két jelentős tábor: az egyik az ilyen lányok mint te, a másik tábor pedig a kiábrándult fiúk. és a két tábor a való életben mindig elhalad egymás mellett, itt pedig összefut.
Kedves Kérdező!
Én 17 évesen összejöttem egy fiúval, két évig jártunk, aztán szakítottunk és amikor 20 évesen összejöttem a ma már vőlegényemmel szégyeltem magam a előző fiú miatt, mert úgy éreztem, hogy az előző (nem éppen boldog és harmonikus) kapcsolat elvett valamit az életemből, és ezt már nem kapom vissza. A vőlegényemmel azta jól megvagyunk,nagyon szeretjük egymást és nyáron lesz az esküvőnk. Szerintem ne siessd el csak azért, hogy legyen valakid. Az igazi hidd el akkor jön el, amikor a legkevésbé várod:)
Várd meg az igazit, legalábbis én tapasztalatból ezt tanácsolom:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!