Megbocsátható-e, ha nem mondom meg a munkaadónak, hogy halálos beteg vagyok?
Szeretnék elmenni dolgozni. Sanos, már csak néhány évem, 2-3, max 5 ) van hátra, az orvosok nem tudnak meggyógyítani. Ezt a néhány évet (vagy hónapot ) munkával szeretném eltölteni. Idáig tanultam, ott sem tudtak a betegségemről, a kezelésekről. Viszont ha már ennyit tanultam,szeretnék legalább egy kicsit választott szakmámban dolgozni. Sajnos, még nem sikerült sehova bejutnom, pályakezdő vagyok. Ha felvesznek, teljes értékű munkát tudok végezni, Nem merem, és nem is akarom elmondani, hogy beteg vagyok, mert akkor eleve nem vesznek fel. (Betegségem nem fertőző) De ha máskor nem, a végén kiderül. Megkockáztathatom, hogy legyen néhány munkával töltött évem (hónapom?) Szüleim mindenképp támogatnak, orvosaim azt mondják, azt tegyem, ami nekem jó.
Kérlek, ne azt írjátok, hogy meggyógyulok, legyek erős, stb. ezeken már túl vagyok. Az orvosaimmal már mindent megbeszéltünk, mindent megpróbáltunk. Csak a munka része érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!