Megbocsátható-e, ha nem mondom meg a munkaadónak, hogy halálos beteg vagyok?
Szeretnék elmenni dolgozni. Sanos, már csak néhány évem, 2-3, max 5 ) van hátra, az orvosok nem tudnak meggyógyítani. Ezt a néhány évet (vagy hónapot ) munkával szeretném eltölteni. Idáig tanultam, ott sem tudtak a betegségemről, a kezelésekről. Viszont ha már ennyit tanultam,szeretnék legalább egy kicsit választott szakmámban dolgozni. Sajnos, még nem sikerült sehova bejutnom, pályakezdő vagyok. Ha felvesznek, teljes értékű munkát tudok végezni, Nem merem, és nem is akarom elmondani, hogy beteg vagyok, mert akkor eleve nem vesznek fel. (Betegségem nem fertőző) De ha máskor nem, a végén kiderül. Megkockáztathatom, hogy legyen néhány munkával töltött évem (hónapom?) Szüleim mindenképp támogatnak, orvosaim azt mondják, azt tegyem, ami nekem jó.
Kérlek, ne azt írjátok, hogy meggyógyulok, legyek erős, stb. ezeken már túl vagyok. Az orvosaimmal már mindent megbeszéltünk, mindent megpróbáltunk. Csak a munka része érdekel.
Kíváncsiság elég erős bennem..Milyen halálos betegséged van??
Egyébként meg nem teljesen mindegy hogy elmondod vagy sem? Ha meghalsz akkor úgyis mindegy..mert ha ki is rúgnak se fogsz ezért öngyilkos lenni...nem igaz??
Bár én ha halálos beteg lennék akkor nem dolgoznék hanem kihasználnám a kevés időmet ami még hátra van.Utaznék,elmennék olyan helyekre ahová mindig is szerettem volna eljutni,és ehhez nem kell a fél világot beutazni..Elmennék múzeumokba,megnéznék egy csomó filmet,koncertre mennék..csónakáznék...és hülye lennék hajnali 4-kor kelni,hogy egy meló helyen szívassanak a munka miatt..
nemed, korod?
Szerintem sem kell elmondanod
én nem mondanám el, m vlsz nem vennének akkor fel.
sztem te se tedd! sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!