Pénztéma. Mernétek úgy szülni hogy se munkátok se megtakaritásotok? A férj fizetése épp hogy elég a megélhetésre számlákra. Normális az hogy valakinek 30 felett semmi megtakaritása sincs?
Meddő vita.
Én anya vagyok, fiatalon 18 évesen szültem, a fiunk már 16 éves.Jó körülmények közül jöttünk, a férjem is, én is, soha nem volt hiányunk semmiben.DE.Nem egy sz@ros fitness bérletről mondanék le, hanem akár az életemről is, a gyermekem érdekében.Ez egy ösztön, ami vagy benned van, van nincsen.Erőltetni nem lehet.
Az egyedüli kulcs a pénz beosztása és az igények reális alapon való kezelése.
É pl. a feleségemmel egy 40nm-es, 1 szobás panel albérletben élünk, van egy 2,5 éves gyerekünk is. A havi bevételünk kettőnknek kb. 190.000 forint.
Nincs kocsink, nincs TV, takarékoskodunk az energiával, átgondoljuk a kiadásainkat...
Így mi azért elég jól élünk és sok mindenre telik, a gyerek se szenved semmiben se hiányt.
rezsiböl nem tudunk lefaragni ugyanis a közös ktgel együtt nm re van leosztva. nincs külön óra.
egyedül a fitness ami a minimálnál több de a 15 éves korunk óta járunk életforma. és nem is 20 ezren mulik. az egészségünkhöz is kell a férjem versenyszerüen üzte régebben. mondhatni ez az egyetlen kikapcsolodásos tevékenységünk.
A konditerem az egyik, az 20. Az internet,tévé,telefon,bevásárlás,autó a másik 40,így már 60 a megtakarítás.Sok kicsi sokra megy,ezt ki kell számolni.
Ha abba az életformába,amiben most éltek anyagilag nem fér bele a gyerek,akkor két választásotok van.
Vagy: -nem lesz gyerek
vagy: - életmódot kell változtatni és megnézni,hogy miből lehet pénzt csinálni.
16:42!
Egyedüli gyerek voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!