Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pénztéma. Mernétek úgy szülni...

Pénztéma. Mernétek úgy szülni hogy se munkátok se megtakaritásotok? A férj fizetése épp hogy elég a megélhetésre számlákra. Normális az hogy valakinek 30 felett semmi megtakaritása sincs?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 11:44
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
Akkor itt tulajdonképpen nem az a probléma,hogy minimál bére van a párodnak,és abból ketten éltek,hanem az,hogy képtelenek vagytok beosztani.Jó,tényleg ez nem egy eget verdeső összeg,mindenesetre sokan még ennyiből SEM élnek.Ilyen alapon viszont,a gyerek vállalás benneteket kicsinálna,mert te ezek szerint nem vagy egy spórolós tipus.
2011. febr. 25. 01:12
 52/70 anonim ***** válasza:
95%
Gratulálok annak ,aki ilyen szépen lepontozott mindenkit, a segíteni próbáló embereket is.Kiadásaitokat nézve, tényleg nem a pénzhiány a gond,hanem a beosztás.Egy 8megás net és egy 12 megás net is kb egyforma mert ha nem mászol bele a dolgokba jobban nem veszed észre a különbséget, csak épp feleannyiba kerül a csomag ,ha 8 megás.Víz , villany, ha energiatakérosra cserélsz mindent rengeteget spórolsz.Kaja inkább tartós élelmiszert(cukor,liszt,kávé,rizs stb...) leárazásoknál havi 1szer nagyobb mennyiségben vegyél. Utazáson esetleg ott spórólni,hogy ha már úgyis vannak bérletek az autót kb csak bevásárlásnál veszitek elő.
2011. febr. 25. 06:59
 53/70 anonim ***** válasza:

"Én 5 szobás kertvárosi házat tartok fent a férjemmel, két kocsit, egy kamasz gyereket, 3 kaukázusi kutyát, mégis elég 200.000.-ft egy hónapban.Ja, hogy tudok főzni, és nem kajálunk étteremben, vagy hogy nem iszunk, nem dohányzunk, és ezzel rengeteg pénz spórolunk.Akik ketten nem jönnek ki 200.000-ből, az ne is vállaljon gyereket.Ennyi."

Nem segítettek a szüleink egy fillér sem minket.8 éve vettük a telket egy lerobbant, egyszobás házzal 2 milláért.Azt pedig mi spóroltuk össze, a fizuból!Gyerek mellett!És senki sem szenvedett hiányt semmiben.És azóta is építjük, szépítjük, már 5 szobás, 2 fürdős, 170nm-es, összkomfortos, és ér kb.20 milliót.Mindig annyit csinálunk/csináltunk, amennyi pénzünk volt/van.Ha 10nm csempe, akkor annyi, ha 30nm laminált, akkor annyi.De egy forint hitelt nem vettünk fel az évek alatt, így simán kijövünk 200.000.-ból havonta.Mindent lehet, csak akarni kell.

2011. febr. 25. 09:04
 54/70 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem az már rég rossz,ha a gyerek miatt le kell mondani a néhai moziról, ruhákról pl..gondolom a párja nem fog otthon dvdkre tornázni:-DDDD

Én tutira nem tudnék az ilyen jellegű dolgokról lemondani:-)

2011. febr. 25. 09:30
 55/70 anonim ***** válasza:
28%
Folyt: mert nem azért tanultam,hogy majd otthon neveljek gyerekeket.
2011. febr. 25. 09:30
 56/70 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó!Nincs is ezzel semmi gond, Te nem vagy szülőnek való.Ennyi.
2011. febr. 25. 09:36
 57/70 anonim ***** válasza:
54%

Tudom,hogy nem vagyok szülőnek való:)

azért meg,h másoknak megfeleljek, tutira nem szülök:-)

2011. febr. 25. 09:48
 58/70 anonim ***** válasza:

20ezer fitnessteremre??

abból már a baba kajája megvan...

kisebb net,tv elad (mióta eladtam,sokkal jobb a kapcsolatunk,nem azt bámuljuk),megvan a ruhája is

albérlettel,kocsifenntartással,kajával együtt kijövünk havi 120ezerből (többi meg megtakaritásnak,el lehetne költeni 300ezeret is havonta.de nem tesszük,és igy sem éhezünk)

rosszul kezelitek a pénzt,ennyi

2011. febr. 25. 10:03
 59/70 anonim ***** válasza:
53%

egy fitnessbérlet az 10 ezer ft.és ezt még mondhatni nem is a legdrágább...

de komolyan milyen durva már az,hogy azért mert valaki gyereket szeretne le kell mondania ilyesmi dolgokról..

mert oké,h lemond az ember a külföldi nyaralásrol vagy egyáltalán a nyaralásról..de egy bérletrol??

2011. febr. 25. 10:35
 60/70 anonim ***** válasza:
Ha a nő is dolgozna és keresne 200-at,akkor nem kellene lemondania semmiről,sőt még két autó is beleférne.De amíg eltartják és egy fizetésre 3 (!) ember megélhetése jut(na),addig ott kell meghúzni a nadrágszíjat,ahol lehet és ez a gazdálkodás,amit leírt,minden csak nem takarékos.
2011. febr. 25. 10:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!