Pénztéma. Mernétek úgy szülni hogy se munkátok se megtakaritásotok? A férj fizetése épp hogy elég a megélhetésre számlákra. Normális az hogy valakinek 30 felett semmi megtakaritása sincs?
"Én 5 szobás kertvárosi házat tartok fent a férjemmel, két kocsit, egy kamasz gyereket, 3 kaukázusi kutyát, mégis elég 200.000.-ft egy hónapban.Ja, hogy tudok főzni, és nem kajálunk étteremben, vagy hogy nem iszunk, nem dohányzunk, és ezzel rengeteg pénz spórolunk.Akik ketten nem jönnek ki 200.000-ből, az ne is vállaljon gyereket.Ennyi."
Nem segítettek a szüleink egy fillér sem minket.8 éve vettük a telket egy lerobbant, egyszobás házzal 2 milláért.Azt pedig mi spóroltuk össze, a fizuból!Gyerek mellett!És senki sem szenvedett hiányt semmiben.És azóta is építjük, szépítjük, már 5 szobás, 2 fürdős, 170nm-es, összkomfortos, és ér kb.20 milliót.Mindig annyit csinálunk/csináltunk, amennyi pénzünk volt/van.Ha 10nm csempe, akkor annyi, ha 30nm laminált, akkor annyi.De egy forint hitelt nem vettünk fel az évek alatt, így simán kijövünk 200.000.-ból havonta.Mindent lehet, csak akarni kell.
Szerintem az már rég rossz,ha a gyerek miatt le kell mondani a néhai moziról, ruhákról pl..gondolom a párja nem fog otthon dvdkre tornázni:-DDDD
Én tutira nem tudnék az ilyen jellegű dolgokról lemondani:-)
Tudom,hogy nem vagyok szülőnek való:)
azért meg,h másoknak megfeleljek, tutira nem szülök:-)
20ezer fitnessteremre??
abból már a baba kajája megvan...
kisebb net,tv elad (mióta eladtam,sokkal jobb a kapcsolatunk,nem azt bámuljuk),megvan a ruhája is
albérlettel,kocsifenntartással,kajával együtt kijövünk havi 120ezerből (többi meg megtakaritásnak,el lehetne költeni 300ezeret is havonta.de nem tesszük,és igy sem éhezünk)
rosszul kezelitek a pénzt,ennyi
egy fitnessbérlet az 10 ezer ft.és ezt még mondhatni nem is a legdrágább...
de komolyan milyen durva már az,hogy azért mert valaki gyereket szeretne le kell mondania ilyesmi dolgokról..
mert oké,h lemond az ember a külföldi nyaralásrol vagy egyáltalán a nyaralásról..de egy bérletrol??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!