Teljesen egyedül maradtam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem rég ért véget a 4éves kapcsolatom.Mindent feladtam érte(barátokat).Családom nincs.Egyetlen egy barátnőm van,aki szintén tök egyedül van,de Ő nem jár sehova otthon gubbaszt állandóan,de igazából Őt sem nevezném barátnak,csak jó ismerősnek akivel néha beszélek.Iskolába járok ott van 1-2 ember akikkel szoktam beszélgetni,de teljesen különbözőek vagyunk. Annyira elvagyok keseredve. Valaki van hasonló helyzetben? Mit lehet ez ellen tenni??2011. febr. 9. 21:41
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtatok! Nagyon jól esik,hogy legalább így,de próbáltok lelket önteni belém. Sajnos egy pici faluban élek semmi lehetőségem nincs eljárogatni,a közelebbi városokba bejárni is kész vagyon:( Akik azt írták,hogy szívesen beszélnének velem elküldhetik az msn címüket, jól esne beszélgetni.
2011. febr. 9. 22:11
13/20 anonim válasza:
én is nagyon egyedül érzem magam:S:((
csak 1-2 barátom van:(
ha gondolod beszélhetünk.
17/L
14/20 anonim válasza:
Nem tudom privátba küldeni:(
jenny_ke99@hotmail.com
tessék:)
15/20 anonim válasza:
OFF
"ma 22:25"
Ne lepődj meg, ha lesz még pár felkérésed a kérdezőn kívül! :)
16/20 A kérdező kommentje:
Köszi! Felveszlek!
2011. febr. 9. 22:28
17/20 anonim válasza:
Nincsmit.:)
Még nem jött meg hfelwettél:) wárom.:)
18/20 A kérdező kommentje:
Sajnos nem mindenkinek tudtam privátot küldeni ezért itt az msn címem: bella-90@freemail.hu
2011. febr. 9. 23:19
19/20 anonim válasza:
szió, én is felvettelek. jelenleg valahol ott tartok, mint te :)
20/20 anonim válasza:
kedves kérdező, nem hiszem el, h nincs buszjárat a városba. rángasd el magaddal az egy db barátnődet. ha már sikeresen elmartad magad mellől a barátokat, és ennyire intelligens voltál, h hagytad őket egy jelek szerint nem működő kapcsolat miatt, akkor szedd össze magad. fejezd be az önsajnálatot. segíts magadon, isten is megsegít. keress hobbit, azzal majd jönnek a barátok is... foglald el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!