Egyedül maradtam, s nincs így kedvem élni. Mit tegyek? Egyáltalán lehet tenni ellene?
Lehet tenni ellene.
Én is voltam így, 1,5 éve.
Az én barátaim sokat segítettek azzal, hogy meghallgattak.
Barátok nem tudják megoldani helyetted a problémáidat, és az is lehet, nekik sem könnyű ez. Senki nem szereti látni a másik ember baját, mindenki mosolygós, "rendben lévő" barátokat szeretne látni. Ha nem fordulnak el, biztatnak, néha segítenek is ebben-abban, akkor a Te barátaid máris az átlag felett vannak.
Nem is volt munkád amióta a pároddal voltál? Lehet, hogy azt elégelte meg, hogy eltartson.
Most hol vagy?
Na, így már jobb. Szóval 28 éves vagy, és nő. Ezt jó tudni. :)
Akkor még azt mondd meg, hogy eddig miből éltél? Mit csináltál, mióta nagykorú vagy? Van valamilyen szakmád? Mióta nincs munkád? Dolgoztál valaha? Van gyereked? Van megtakarított pénzed?
Dolgoztam egy ideig, majd elküldtek, s így már egy ideje nincs munkám. Megtakarított pénzzel sem rendelkezem.
Arra lennék kíváncsi, hogy ebben a helyzetben, ilyen érzésekkel hogyan lehet tovább lépni. Rossz szembesülni azzal, hogy nem csak a pénz hiánya okozhat és okoz problémát, hanem az is hogy reménytelenül szeretek. A megoldást a halálban látom. Fáj kimondani.
Még mindig nem mondtad meg, hogy hogyan képzeled a konstruktív tanácsokat... Azt hajtogatod, hogy meg akarsz halni, és nem nagyon vagy kíváncsi a segítő szándékú emberek véleményére...
Rendben, dolgoztál, kirúgtak. Ez mikor volt? Milyen munkakörben dolgoztál? Miért küldtek el? Azóta próbáltál már munkát keresni? Jártál már a munkaügyi központban, jelentkeztél hirdetésekre?
Azt írod, nincs rokonod, nincsenek szüleid. Talán állami gondozott voltál? Nincs semmilyen örökséged? Ezt azért kétlem...
Értem, hogy nincs megtakarított pénzed. Eddig milyen körülmények között éltél? A párodnál laktál, vagy közös albérletben? Most hol laksz?
Ha harapófogóval kell kiszedni belőled a létfontosságú infókat, azt a legjobb szándékú ember is megunja egy idő után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!