Teljesen egyedül maradtam, mit tegyek?
Vagyok. De én nem az egyedüllét miatt sírok, az már másodlagos, hogy durván fogalmazzak.
A munkanélküliségtől vagyok meghalva. :.-(
Szia!
Számomra elég elképzelhetetlen a szitu, de első gondolatom az volt, hogy az iskolai ismeretségeket szélesíteném ki a helyedben. Kiindulópontnak jó. Még ha nem is egészen egyezik a világotok, de rajtuk keresztül megint újabb emberekkel tudsz megismerkedni.
Ismerős a helyzet, bár én nem mostanában maradtam egyedül. Sőt, annyival nehezebb nekem (szerintem), hogy iskolába már nem járok, tehát nem vagyok kötelező jelleggel összezárva korombeliekkel. De bízom a szebb jövőben.
24 F
Sajnos én is voltam ilyen helyzetben, és mivel egyedül én sem akartam kitenni a lábam - no hogy az ismerkedésről ne is beszéljünk - teljesen magamba roskadtam..
Úgy látom, az egyetlen hely, ahol ismerkedhetnél, az a suli. Próbáld meg elmélyíteni a kapcsolatot azokkal az ismerősökkel, hátha csak egy kicsit több időt kell rájuk fordítani, és kincset találsz bennük! Szerintem 2-4 barátnál nem is kell több, ha ők igaziak.. Aztán már csak szaporodnak majd az ismerősök, ahogyan mindenki hoz 1-2 embert, meg eljárkáltok mindenfele..
B terv, ha az első nem válna be. Regisztrálj ismerkedős oldalon. A közhiedelemmel ellentétben a perverz barmokon kívül igenis nagyon sokan vannak fenn, akik hasonló cipőben járnak, mint mondjuk te. Persze jól nézd meg, kivel állsz szóba:) Én értékes személyekre akadtam ott, akikkel személyes találkozás után hosszú távú barátság alakult ki..
Válaszd a neked tetsző megoldást, a lényeg, ne keseredj el! Tudom milyen nehéz mindent a nulláról újra felépíteni..:(
én is szívesen beszélgetnék veled :)
nekem barátom külföldön dolgozik, a barátnőim se állnak annyira mellettem, amennyire kellene :S
szóval teljes mértékben megértelek.
22:04-es vagyok
Még egy tipp: iratkozz be tornára, hastáncra, számítógépes tanfolyamra, nyelviskolába, akármi! Ott kis létszámú csoportokban lesztek összezárva egymással, és elkerülhetetlen, hogy megismerjétek egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!