Hogy lehet az ilyen természetű emberekkel szót érteni?
lehet h hosszú lesz, de nagyon kétségbe vagyok esve.
aupair vagyok, a főnököm (anyuka)a többszörösét várja el, mint amiben megállapodtunk. Szóvá mertem tenni, h ez nekem így nem jó,(mert közben még kritizál is), és h én nem ilyen feltételekkel jöttem ki. Azóta iszonyúan gúnyos, azt érezteti velem, h én vagyok a lusta,és még el is vitatja, h felporszívóztam-e, holott megcsináltam. Mindketten tudjuk, h nekem van igazam, egyrészt mert felporszívóztam, másrészt mert nem ebben állapodtunk meg, de rögtön visszatámad, pedig én rendes hangon mondtam el neki h mi a bajom, és már csak azért is magyarázza h biztos nem porszívóztam fel, h éreztesse h ő a főnök. Tudom, h jogtalanul dolgoztat ennyit, miért nem képes belátni? Miért ilyen gúnyos? Hiába van igazam visszapattanok róla. Szerintetek h lehet vele elérni h rendesen megbeszéljük ezt, és logikusan átgondoljuk, ne pedig ilyen sértődöttségtől vezérelten tök hülyeségeket beszélve mint ő? Van értelme? H beszéljek vele?
sziasztok, köszönöm a válaszokat. A kiutamat magamnak fizettem, és nem is a porszívózásból csináltam ügyet. Azt csak elmeséltem, mert épp tegnap történt,h azt mondta porszívózzak ki,mondtam már tegnap megtettem, nem látszik? Erre csak h belém kössön elkezdett morzsákat keresni, h hát nem...szerintem ez direkt kötözködés és szőrszálhasogatás.
A munka amire azt mondtam nem végzem el, az az ezüst dísztárgyak suvickolása, egyszer már megcsináltam, de ez még a legjobb akarattal sem nevezhető au-pair munkának, azaz könnyű házimunkának, és a megállapodásunkban sincs benne h bármikor ilyesmire kérhet(ezen kívül is számos dolgot megcsináltat, amiről szó se volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!