Hogy lehet az ilyen természetű emberekkel szót érteni?
lehet h hosszú lesz, de nagyon kétségbe vagyok esve.
aupair vagyok, a főnököm (anyuka)a többszörösét várja el, mint amiben megállapodtunk. Szóvá mertem tenni, h ez nekem így nem jó,(mert közben még kritizál is), és h én nem ilyen feltételekkel jöttem ki. Azóta iszonyúan gúnyos, azt érezteti velem, h én vagyok a lusta,és még el is vitatja, h felporszívóztam-e, holott megcsináltam. Mindketten tudjuk, h nekem van igazam, egyrészt mert felporszívóztam, másrészt mert nem ebben állapodtunk meg, de rögtön visszatámad, pedig én rendes hangon mondtam el neki h mi a bajom, és már csak azért is magyarázza h biztos nem porszívóztam fel, h éreztesse h ő a főnök. Tudom, h jogtalanul dolgoztat ennyit, miért nem képes belátni? Miért ilyen gúnyos? Hiába van igazam visszapattanok róla. Szerintetek h lehet vele elérni h rendesen megbeszéljük ezt, és logikusan átgondoljuk, ne pedig ilyen sértődöttségtől vezérelten tök hülyeségeket beszélve mint ő? Van értelme? H beszéljek vele?
Ez sajna legtöbb helyen így van. Vagy megszoksz vagy...
Nagy szerencse kell ahhoz, hogy jó családba kerülj ki...
Megszoksz vagy megszöksz.
De komolyan.
Ha kell a meló, akkor belenyugszol, és igyekszel megfelelni, közben számolod a napokat, mikor lehet már otthagyni.
Ha ennyire bánt a dolog, és nem értetek szót egymással, akkor fogod magad, és otthagyod.
Ennek legfeljebb az lesz a vége, hogy beleun a "szemtelenkedésedbe", és ő fog kidobni.
Ha ugy erzed, hogy nem a megallapodas szerint dolgoztat, akkor keress mas allast,
de ne vitatkozz, mivel azzal csak rontasz a helyzeten. Az termeszetes, hogy O fonokod, s azzal sincs semmi gond, hogy O ezt igy erzi, de fontos az, hogy O is erezze azt, hogy ez igy mukodik.
Tehat amikor megker, hogy porszivozz ki, akkor tedd azt, es ne kezdjel el vitatkozni, hanem arra figyelj, hogy miert kerte ezt pl.?
Nem tudom, hogy melyik orszagban vagy, de a legtobb esetben a fonok fizeti a kiutazasod koltseget, tehat Te amikor odautaztal, akkor "ingyenesen" jutottal ki. Aztan pedig teljes ellatast kapsz. Tehat szallas, etkezes stb.
Ha ez igy tortent, akkor erdemes elgondolkoznod, hogy egy porszivozasbol mekkora vitat erdemes folytatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!