Miért hiszi a sok 20 éves, hogy olyan sok élettapasztalata van?

14.44-esel és 15.09-cel értek teljes mértékben egyet!
Rengeteg tragédián, megdöbbentő dolgon mentem már keresztül, de nem mondanám magam hajj de nagy élettapasztalattal rendelkezőnek.
De minden szerénység nélkül kijelenthetem, hogy sokkal felelősségteljesebben, komolyabban gondolkodom sok mindenben a korombeliekhez képest.
Egy 30 valahány éveshez képest talán "semmi" vagyok, de a korosztályom átlagához képest már igenis sok tapasztalatom van és sok dologban jogosan "oszthatom az észt" mert átéltem.
L/19

Én is kérdeznék ha az ember nem a vele átélt dolgokból merít tapasztalatot ha nem az inspirálja amit átélt és nem attól kezdi másképp látni értékelni a dolgokat akkor mégis mitől?
Ha annyira tudod hogy a rossz élmények nem tesznek tapasztaltabbá akkor azt is tudod mi igen.
"azt is milyen érzés elveszíteni a gyermekünket, mikor az orvos közönyös hanggal elmondja hogy a gyermekünk meghalt."
Te írtad!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!