Mért ítéli el a a társadalom azt, ha egy fiatal nő az anyagiak és egy jobb minőségű élet miatt kezd egy idősebb férfival?
Leírom a saját esetemet, mert nem egy playboy lány, celeb vagy dubai luxusprosti esetről van szó.
26 éves pályakezdő lány vagyok. Művészeti területen szereztem diplomát próbálok művész karriert kiépíteni magamnak. Kapom is rendesen a pofonokat az élettől. Az egyetemen sikerem volt elismerték a munkámat, de sajnos kikerültem ebből a burokból. Szüleim már nem tudnak anyagilag támogatni, semmi hátterem nincs, plusz még a diákhitel is nyomaszt. Kezdek belekerülni abba az ördögi körbe, hogy a megélhetés miatt elvállaltam mindenféle rossz órabéres munkát (adatrögzítés, irodai monoton munkák), amiből szintén épphogy kijövök. Nyomaszt a dolog nagyon, mert emellett nem sok időm van alkotni. Érzem, hogy egyre inkább beszürkít ez a munka, elvész minden amit eddig tanultam és tehetségem van. Persze próbálom keresni a lehetőségeket, de van egy minőség ami alá nem akarok menni és mivel befolyásos ismeretségeim nincsenek, nem nagyon látok kiutat...
Van egy 60 év körüli öregúr akit főbérlőként ismertem meg. Érdeklődött a munkáim iránt, sokat beszélgettünk a művészetekről (egyébként egy nagyon nagy műveltségű, intelligens emberről van szó) Felajánlotta nekem, hogy ő tudna segíteni nekem abba, hogy bekerüljek a művészeti szcénába, plusz még anyagilag is tudna támogatni, hogy kellő időt tudjak szentelni az alkotásra. Egyenes volt az öreg, nem akar magához láncolni, de kedveljük egymás társaságát és ha ő tud segíteni miért ne használnám ezt ki amíg egyenesbe nem billen az életem?
Én bevallom nagyon az forog a fejemben, hogy belemegyek. Emberileg nagyon kedvelem az öreget, aki korához képest jól tartja magát bár valóban riaszt, hogy apám lehetne. Tudom, ha ebbe belemegyek, akkor nagyon diszkrétnek kell lennem, mert ha kitudódik, akkor kapnám a fröcsögést, hogy kis számító kurv@ csak széttette a lábát, meg hasonlók... Ezért írom le ide itt, mert kíváncsi vagyok, hogy az én történetemet hogyan ítélitek meg! Erkölcstelen ember lennék?
Sose voltam érdekember, nem tudtam érdekből barátkozni, most valamilyen szinten mégis rákényszerülök, miközben mindenki ezt csinálja az érvényesüléshez, ki így ki úgy...
Szerintem annyiban lehet jó, hogy már nem áll fel neki, talán ha 2-3 percet produkál. Amúgy én is hasonló helyzetben voltam nemrég, és a pasi tényleg mindent ajánlott nekem ami eszébe jutott, gazdag zsidó ember volt külföldi utazást ígért mindent, meg rengeteg helyre eltudtam volna jutni a jóvoltából, minden héten más fővárosban ébredtem volna. Udvarolt, zsarolt, kutakodott, mindent megtett, nekem ez tetszett, gondolkodtam is rajta egy darabig majd nem egy évig, közben ebédet fogadtam csak el, és szerelmi vallomásokat hallgattam végig, de nem ment, valami azt mondta hogy ne menjek bele, pedig apám munkanélküli, anyám keveset keres. Úgy döntöttem hogy én nem leszek s.nki szarja azóta több állásom is van és dolgozatokat írok mások helyett, amivel nagyon jól keresek. Már elég sok pénz összegyűlt. Nehéz volt kitiltanom őt az emaillistáról, és a telefonról, mivel rutinos is volt, kiderült több kislányt etetett meg ezzel a dumával amit én is majdnem bekajáltam.könnyebb lett volna az életem ha elfogadom, de nem tudtamvolna ugy ugrálni a pénzért ahogy ő fütyül. én nem tartom erkölcstelennek az ilyet, mert van akinek passzol a jelleméhez, és beválik. De te nem ilyen vagy és szerintem nem is bírnád. Ne nyugtatgasd magad hires emberek életrajzával hogy bezzeg ők. Nem ettől leszel művész, és nem ettől jutsz előrébb hogy egy öreg mukival cimborálsz.
Ő talán művész? Konyít hozzá? Van befolyása? Tud neked kiállítást szervezni? Vannak kapcsolatai? Ha ezekre nem a válasz, akkor minek?
Ja és nem baj ha belemész, csak ne csináld a semmiért.
Nehogy beetessen! Előbb csekkold le a dolgokat, tényleg vannak e kapcsolatai, ismerettségei, lehetőségei, vagy csak mondja? Tudod a pasik még 60 körül is mondanak mindenfélét. Ne vedd készpénznek a szavait, az más ha komolyan ismered. Légy leleményes!
erről egy reklám jut eszembe kicsit átírva a helyzetre:
-Armani óra: 120 000ft
-Új BMW: 20 milla...
-Tiszta lelkiismeret: Megfizethetetlen...
Van, amit nem lehet pénzen megvenni... Minden másra ott a mecénás...
Mindent leírtak neked...én kíváncsi lennék hogy döntessz/döntöttél.?
Én is tudok ilyen nőkről akik a pénzre hajtottak...Meg a könnyű életre.Egyik példa...Tulajdonképp mindene megvan a csajnak amit pénzen meglehet venni sok országba eljutott drága ruhákban jár olyan tipikus felső tízezres életet él.De sajnos boldogsága nincs azt nem tudta hozzá megvásárolni...a pasi üti mint a lovat és ahol tudja megalázza mások előtt is.Ő 30 éves a pasasa 60vmennyi...De teljesen jogos amit kap hiszen eladta magát ahogy sokat írják is.A legtalálóbb kifejezés.
Odadta a szabadságát az emberi mivoltát alárendelte valaki másnak.
Egy ilyen döntéssel oda a szabadságod az emberséged.Hagyod magad tárgyként kezelni...A választottad ez után tudja h bármit megtehet veled.Bármiben lekorlátozhat hiszen tudja már az övé vagy.Én a szemébe sem tudnék nézni ennek az embernek hogy ez már előre ilyen nyilvánvaló miért kellene neked vagy te ennyire jó színész vagy?Alig hiszem el amúgy hogy ilyenre vetemednél nagyon kétségbe lehetsz esve...én sosem döntenék így mert tudom jól hogy az ember lelkileg mennyire eltudja magát vágni...most még nem hiszed.A nyugodt élethez nem elég a pénz ha mindennap őrlődsz addig amíg meg nem őrülsz vajon jól döntöttem e...vagy valami csoda folytán mégis jó partnered lesz egy nagyapád korú ember...?a másik az amit már írtak és igaz lehet honnan tudod biztosan hogy "meseországot választod"ezzel a döntéssel.?Nem lehet hogy a pasas csak ezzel akar megfogni és a végén csak belesétálnál a verembe?Nem egy ilyen story is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!