Egy fiatal párnak mennyi szeretkezés az ideális vagy egészséges? Tönkre mehet a nem élet hiánya miatt egy házasság?
Szerintem annyi ideális,ami mindkét félnek jól esik.
És igen,hazavághatja a házasságot,ha nincs szex,vagy nem elég,vagy nem elég jó.Olyankor keres az elégedetlen fél máshol "boldogságot".
egy ilyen szubjektív dologra nem lehet pontos választ adni.
nekem a heti egy a normális, másnak meg a napi 3.
a lényeg, h passzoljanak az igények. akkor működik jól a kapcsolat.
Elsővel teljesen egyetértek!
A szex nem kor és mennyiségfüggő, ellenben a minőség igenis fontos.
Nekem pl. egy régebbi kapcsolatomban gondot okozott a szexuális élet mindkét fél részéről.
Nekem túl kevés volt és unalmas, a volt páromnak pedig túl sok és durva.
Tehát ez egyénfüggő.
A lényeg, hogy két hasonló vérmérsékletű ember találkozzon hasonló szexuális étvággyal.
Nehéz egyensúlyt találni mivel általában a nőknek kevesebb is elég mint a férfiaknak és ráadásul gyerekvállalás után (közben) romolhat is a helyzet.
Szerintem a férfiak zőmének kevés a heti egy, főleg h amég fiatal.
36/F
Speciel én abból a kapcsolatból aminek alapja a szex, köszi de nem kérek.....de nem vagyunk egyformák.
Mindenkinek más az igénye, a fő hogy passzoljanak valamelyest. Sokan túlmisztifikálják a szexet, manapság nem lehet leülni a tv elé este úgy hogy ne legyen a filmben minimum egy d*gás, kicsit sok ez....beleültetikaz emberbe hogy a szex a fopntos, a lényeg, a minden.
Holott a testi kapcsolat csak egy része egy igazi kapcsolatnak, de meg kell találni a komptomisszumot ami minden párnál eltérő. Erre nincs szabály.
utolsó de hülye vagy -.-
nem azt mondta, hogy csak a szexre épüljön a kapcsolat
Az első kérdésedre a válasz : igényfüggő.
A másodikra: igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!