Egy fiatal párnak mennyi szeretkezés az ideális vagy egészséges? Tönkre mehet a nem élet hiánya miatt egy házasság?
36/F
Abszolút egyet értek abban, hogy egy férfinek nagyon kevés a heti 1 alkalom. Pláne ha fiatal.
Szerencsére nálunk nem volt probléma a szex, minimum 2 naponta meg volt és ezt mindketten igényeltük.
De jött a baba és bizony változott minden. Remélem ha kipottyantom a kis drágámat akkor hamar felépülök, mert ez így tragédia.
Szóval teljesen egyénfüggő, hogy kinek mennyi az ideális és a minőség se mindegy természetesen(:
Annak adok igazat,aki szerint a szexet ma túlmisztifikálják!
Ha egy kapcsolat ALAPJA a szex,akkor az nem lesz tartós!
Egy kapcsolatnak a szereteten (nem a szerelmen,mert az csak fellángolás),egymás iránti bizalmon,megbecsülésen,egymással törődésen,jó kommunikáción kell alapulnia! Ha ez megvan,akkor a szexuális igényeket is össze tudják hangolni!
A szexuális összhang fontos része a házasságnak,de ha ez az alap,borulhat a házasság,ha a nő terhes,szül,valamelyikük tartósan beteg lesz,a férjet sok stressz éri a munkahelyén stb. Ezek pedig minden házasságban előfordulhatnak.
A kérdésre: fontos a szex,az igények különbözők (ennek már a házasság előtti együttélésnél kikellene derülnie) és a házasság tönkre mehet a kevés és a sok szextől is. Márha nem egyfomán igénylik. A gondokat pedig meg kell beszélni és megoldani!
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:35
Fenti válaszolóval (szexet túlmisztifikálják) én is egyetértek maximálisan. Pedig szeretem a szexet.
Nekünk más az igényünk párommal, de megoldjuk. Én többet szeretnék, ő nem. Heti 1-2 szeretkezés van, ha nekem kell még, akkor kisegít, vagy magamnak csinálom. Ezért én nem fogom elhagyni se megcsalni, nem hagyom, hogy megmérgezze a kapcsolatunkat, hogy többet "tüzelek".
Tönkre mehet, ha valakinek fontosabb a szex, mint a párja.
5 éves kapcsolatban vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!