Tényleg vannak olyan furcsa és vicces családnevek mint pl. a ge*i? :D (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Keresztapám mondta, hogy az albérletben az alattuk lakónak a családneve ge*i volt, a tanárom mesélte, hogy a barátjának a családneve Szép volt és mindenkinek úgy mutatkozott be, hogy Szép vagyok :), ill osztálytársam mondta, hogy lakik a településükön egy olyan kislány, akinek a neve Fényes Napsugár. Ti tudtok ilyeneket?: D2011. jan. 27. 14:09
61/128 anonim válasza:
A kedvencem Nyúl Béla, aki mellesleg biztonsági őrként dolgozik.
Egy gyerekkori barátnőm: Havasi Gyopár
62/128 anonim válasza:
Ismerek Talan Attilat es Szep Angyalkat. Valamint telefonos kisasszonykent kerestem mar a Halal fiat es Sarkanyt is.
63/128 anonim válasza:
egyik lányt úgy hívják, hogy Sárkány Angyalka
anyukám volt osztálytársa Bu zi Márta
olyan vezetéknevűt is ismerek hogy Halál, Szopkó, Megadja
64/128 anonim válasza:
Talán Attilát én is ismerek.
Meg ismerek még olyan vezetéknevűt, hogy Kukléta. De mindenki csak kukinak hívja :D
Jah, meg Terhes Tamás az egyik volt főiskolás csoporttársam... :D
65/128 anonim válasza:
Ismerek Veres Piroskát, meg Édes és Szerető vezetéknevűeket.
66/128 anonim válasza:
én ismerek olyan,akinek a neve: Pete Tamás vagy Rákos Réka...
67/128 anonim válasza:
Egyik volt osztálytársamat úgy hívták, Kalim Pál...
68/128 anonim válasza:
Nekem voltak olyan osztálytársaim hogy tolvaj és pálinkás:D
69/128 anonim válasza:
én ismerek egy olyan kislányt akinek az volt a neve hogy Mezei Margaréta :)
70/128 anonim válasza:
Az iskolánkba jár egy olyan gyerek akit Igaz Bátornak hívnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!