Tényleg vannak olyan furcsa és vicces családnevek mint pl. a ge*i? :D (Bővebben lent. )
Egyik ismeroson programozo, es honlapkeszitessel is foglalkozik. O meselte, hogy egyszer egy baba-szepsegversenynek kellett csinalni weblapot, es volt egy olyan nevu kislany, hogy Piros Alma.
Tanarom meselte, volt oszt tarsanak (ferfi) gyereke fog szuletni. Kerdezi tanarom tôle:
-Na es ha fiu lesz, mi lesz a neve?
-Leokád
-Es ha lany?
-Leokádia.
Ne tudjatok meg mekkorat rohogtunk ezen.:D Szerencsetlen gyereket mar most sajnálom..
Ágnes a keresztnevem, egyszer ügyfélnek bemutatkoztam:ű- Üdvözlöm, XXXX Ágnes.
- Örvendek, szintén Ágnes.
- Ööö... ne haragudjon, nem értettem jól a nevét (de vicces vagy bmeg...)
- Szintén Ágnes.
- Értem, hogy druszák vagyunk, de mi a kedves családneve?
- Szintén - ez a családnevem, a nevem pedig Szintén Ágnes.
Égtem, mint a rongy :))
Másik ügyfélnek meg Öreg volt a vezetékneve. Férfi ügyfeleket rutinból Kovács úr, Tóth úr megszólítással hívtam fel. Öreg XXX-et hívom:
- Üdvözlöm, Öreg ú....ööö...izé...ne haragudjon, de mint nő, felajánlhatnám, hogy tegeződjünk?
Itt is leizzadtam, de belement és utána keresztnéven szólítottam... :)
Kedves kérdező Fényes Napsugár véletlen nem Tököli?
Mert ott is van egy ilyen nevű kislány és a tesójának is elég érdekes nevet adtak.
dolgoztam én is olyan helyen, ahol voltak vicces nevű ügyfelek.
pl: Teszkó Csaba, Meleg Norbert. egy öreg néninek a leánykori neve Bu.zi Mária. mondta, h a férfirokonai megváltoztatták Bihari-ra...
egyik tanárom Igaz Ágnes volt.
olvastam már kapucsengőn Bugyi Pál-t, meg Halál Krisztinát is.
nekem egyszerűen csak nem tudják kimondani meg leírni a vezetéknevemet, de ezek után ez a legkisebb gondom.
Szerelmes, Gyalog, Kúl. Ezek mind a családom ismerőseinek a vezetéknevei. Milyen lehetett úgy bemutatkozni, hogy :
- Jó napot kívánok! Szerelmes vagyok. (:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!