Tényleg vannak olyan furcsa és vicces családnevek mint pl. a ge*i? :D (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Keresztapám mondta, hogy az albérletben az alattuk lakónak a családneve ge*i volt, a tanárom mesélte, hogy a barátjának a családneve Szép volt és mindenkinek úgy mutatkozott be, hogy Szép vagyok :), ill osztálytársam mondta, hogy lakik a településükön egy olyan kislány, akinek a neve Fényes Napsugár. Ti tudtok ilyeneket?: D2011. jan. 27. 14:09
31/128 anonim válasza:
Volt egy Vég Béla nevű kollégám (így, ahogy írom, nem gh-val).
Anyám régen bútoráruházban dolgozott, és a számlák írásánál találkozott érdekes nevekkel. Pl: Viszket Lajos, B*sznák János
32/128 A kérdező kommentje:
Nem, nem tököli :)
2011. jan. 27. 17:00
33/128 anonim válasza:
Anya eüs, koraszülöttekkel dolgozik, ott is vannak fura nevek... Gáspár vezetéknévvel Menyhért Boldizsár keresztnevek... Nyári vezetéknévvel Piros Alma keresztnevek...
34/128 anonim válasza:
Falábú Orgona és Orchidea. Tesók.
35/128 anonim válasza:
Én ismerek Szopós vezetéknevűt sőt egy Végh Bélát is (hát az illető szülei nem voltak valami humorosak...:-S)
36/128 anonim válasza:
na látom a Végh Bélát lelőtték már...de am ő gh-val írja:D
37/128 anonim válasza:
valahogy az ükkükkükkkükükkk nagyapám: Füty Imre ez akkoriban biztos annyira nem volt még gáz :D
38/128 anonim válasza:
Én is ismerek olyat, akinek az a vezetékneve, hogy g.ci. Vagyis pontosabban Géci :D
László László-t is ismerek.
39/128 anonim válasza:
És mi a véleményetek a Futó Eper és a Hideg Napsugár névről?
:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!