Tényleg vannak olyan furcsa és vicces családnevek mint pl. a ge*i? :D (Bővebben lent. )
Én a suliban a régi tablókon szoktam néha jókat nevetni, pl:
Petrezselyem János
Vágány Imre illetve Gőz Tamás ( vasutas osztály tablóján)
Major Anna
Róla Gábor
Van egy oszt-társam: Bezzeg Eszter
A tanár mindig úgy cseszteti, hogyha valami jót mond akkor: Bezzeg, Bezzeg Eszter megtanulta!
Én is ismerek egy Szép vezetéknevű srácot, de ez még mindig jobb, mint pl. a Bugyi.
Néha a szülők hülyeségének köszönhetők a vicces nevek (unokahúgom ovistársát Fodor Mentának hívták).
Az egyik volt barátomnak Szolga a vezetékneve,hát én nem szeretném,hogy igy hivjanak. :D
Akkor ismerek Retkes -t az se túl jó :D
Német név: Dr. Zahn Zahnartzt (magyarul: doktor fog, fogorvos)
Mészáros doktor: Hallottam egy ilyenről, és azt suttogták róla, hogy nomen ezt omen.
A másik Mészáros (németül Metz), akit ismerek, meg tök rendes doki.
Viszketet én is ismerek.
Cikis név lehet a Riba nők esetén. Kamaszkorban cikizhetik vele. Holott teljesen ártatlan, mert egyes szláv nyelvekben halat jelent.
Gécit én is ismerek félig-meddig, őt is szokták cikizni.
Egyes keleti országokban meg babonából adnak olyan nevet, hogy Sz*r, mert azt tartják, hogy az ilyen név távol tartja az ártón szellemeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!