Tényleg vannak olyan furcsa és vicces családnevek mint pl. a ge*i? :D (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Keresztapám mondta, hogy az albérletben az alattuk lakónak a családneve ge*i volt, a tanárom mesélte, hogy a barátjának a családneve Szép volt és mindenkinek úgy mutatkozott be, hogy Szép vagyok :), ill osztálytársam mondta, hogy lakik a településükön egy olyan kislány, akinek a neve Fényes Napsugár. Ti tudtok ilyeneket?: D2011. jan. 27. 14:09
41/128 anonim válasza:
Nekünk szüleink mesélték kiskorunkban (nem tudom, mennyi a valóságalapja), hogy ismertek régen valakit, akit Odab_aszits (cs?) Vendelnek hívtak. Innen eredhetett, hogy apám, ha mérges volt, és fegyelmezni akart, mindig mondta, hogy "vigyázz, mert jön a Vendel bácsi!" :DD
42/128 anonim válasza:
Most jut eszembe, ismerek Szopkót, és Falábút is :D
44/128 anonim válasza:
gimis évfolyamtársam Vizí Pálma volt
46/128 anonim válasza:
én hallottam olyat is Bulás Andrea :D
47/128 anonim válasza:
Egyik ismerősöm Retkes Attila. Tesóm osztálytársa Kap Bea volt.
48/128 anonim válasza:
Én néhány Laposa vezetéknevű embert ismerek, keresztnévvel együtt vicces...
Meg egyszer vmi újságban olvastam Dr. Mészáros X gyermekorvosról... na a gyerekek biztos örülhettek, hogy mennek a Mészáros bácsihoz aki megvizsgálja őket... :D
49/128 anonim válasza:
Dr.Mészáros azért tényleg elég vicces :D
50/128 anonim válasza:
Ismerek egy lányt, neki a neve: Soha Nefelejcs.
Egy néninek meg: Fekete Rózsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!