Tényleg vannak olyan furcsa és vicces családnevek mint pl. a ge*i? :D (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Keresztapám mondta, hogy az albérletben az alattuk lakónak a családneve ge*i volt, a tanárom mesélte, hogy a barátjának a családneve Szép volt és mindenkinek úgy mutatkozott be, hogy Szép vagyok :), ill osztálytársam mondta, hogy lakik a településükön egy olyan kislány, akinek a neve Fényes Napsugár. Ti tudtok ilyeneket?: D2011. jan. 27. 14:09
81/128 anonim válasza:
Konkrétan ismerek Beviz vezetéknevűeket.
82/128 anonim válasza:
Mondjuk a Beviz mellé az Elek keresztnév nagyon nagy lenne :D
83/128 anonim válasza:
Itt a városban rendel egy dr.Kaszás Gizella. Ja, meg neten találtam dr.Rák valami, onkológust. Azért ezek elég morbidak.
84/128 anonim válasza:
Volt egy csoporttársam, akit Szőke Barnának hívtak, és fekete volt a haja (nem cigány volt). Mesélte, hogy amikor tizenéves volt, és már volt (a régi típusú) útlevele, mentek nyaralni, mindig cikizték a vámosok. Az útlevelében egymás alatt volt a három adat:
1. Vezetéknév: Szőke
2. Utónév: Barna
3. Haja színe: fekete
Minden vámos hülyére röhögte magát szegényen. Szerencsére ez az útlevélfajta megszűnt azóta.
És ismertem egy Bugyi vezetéknevű embert is.
85/128 anonim válasza:
83: A nagynéném falujában egy csomó Halál vezetéknevű ember lakik. Nem a csúfneve, hanem a rendes neve a Halál. Ez is elég morbid, nem? :)
86/128 anonim válasza:
az én biofizika tanáromnak az egyetemen G*ci a vezetékneve =P
87/128 anonim válasza:
az egyik ismerosomet Medve Barnának hívják... és nálunk Szlovákiában eloszor mondják a keresztnevet, így Barna Medve =P
89/128 anonim válasza:
SarKA KAta
Ismerős neve: Vad virág
90/128 anonim válasza:
"az én biofizika tanáromnak az egyetemen G*ci a vezetékneve =P"
ja persze, szeretnéd is
linket rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!