Tényleg vannak olyan furcsa és vicces családnevek mint pl. a ge*i? :D (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Keresztapám mondta, hogy az albérletben az alattuk lakónak a családneve ge*i volt, a tanárom mesélte, hogy a barátjának a családneve Szép volt és mindenkinek úgy mutatkozott be, hogy Szép vagyok :), ill osztálytársam mondta, hogy lakik a településükön egy olyan kislány, akinek a neve Fényes Napsugár. Ti tudtok ilyeneket?: D2011. jan. 27. 14:09
101/128 anonim válasza:
Emlékszem egy régi tablóképre, mely alatt ez a családnév volt: Kővágó. Az osztályommal együtt viccesnek találtunk ezt, mert "hogy lehet követ vágni?" :D
102/128 anonim válasza:
Arató Bianka
Mezei Virág
Mészáros Lajos
Dalos Dóra
Farkas Piroska
Szeder Barna
Fekete Jácint
Bányai Bianka
Fényes Alma
103/128 anonim válasza:
Én is találtam ilyen nevet. Vagy Kővágó vagy Kőfalvi és ráadásul az illető régész, és római kori kövekkel foglalkozik. Ez nem vicc!
104/128 anonim válasza:
Anyumék cégénél van két olyan személy is vicces névvel.
Az egyikük ügyvéd, Dr Bu zi Beáta, a másik ember neve pedig Büdi Tímea :DD
105/128 anonim válasza:
dr. szűk annamária, nőgyógyász
106/128 anonim válasza:
A házban lakik egy Pete Péter. A kórházban van egy Dr. Falábú, alattunk lakó Macalik, volt tanárom Retkes Csilla, ismerek egy Csesznek Józsefet, valamint egyik régi osztálytársam vezetékneve Csirke. Egyszer láttam egy Geczi nevű ügyvédet.
108/128 anonim válasza:
Az itt leirt nevek minimum 50-60%-a csak kitalalalt mendemondak.
Amugy kovago letezik, siman vagjak a kovet.
109/128 anonim válasza:
Ismerek egy Punczi Imrénét. Nem értem, hogy volt képes felvenni a férje nevét.
110/128 anonim válasza:
Szlovák barátnőm mesélte, hogy mikor a hematológiára küldték vizsgálatra, 3 hematológus volt a folyosón: Dr. Hrozná - azaz Dr. Szörnyű, Dr. Krutá - azaz Dr. Kegyetlen, és Dr. Drakula. Végülis a Drakulát választotta, aki egy nagyon kedves mosolygós középkorú doktornő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!