Most fedeztem fel, hogy a 10 éves unokahúgom 14-nek írja magát a közösségi oldalakon, miért lehet ez?
Persze lebuktattam őt, ráírtam az üzenőfalára, hogy csajszi, elírtad a születési éved. Ezért nagyon ki lesz rám akadva, mert láthatták párszázan, de én meg nagyon meg vagyok döbbenve. Miért kell ekkorát lódítani? Még csak 10 éves kislány, könyörgöm!!!!!!!!!! A helyzet az, hogy ő nem tudja, de 14-nek nem is menne el, mert nagyon gyerekarca van, és képei is vannak fönn. Picit siet a leányzó, de hova??
25/L
Csak "nagyobb" lánynak akar látszani.
Én egy gimnáziumban dolgozom, a 11-12 éves lányok jobban ki vannak festve, hajuk megcsinálva (festék, fazon), öltözködésük is szinte sokkal kirívóbb mint a 17-18 éveseké, vagy velük egy szinten van. Mondjuk ez inkább a szülők hibája.
Én 27 éves vagyok, de nekem középiskolás koromban szólt az osztályfőnököm az anyukámnak, hogy ne fessem a hajam mert már szólt az igazgató. Pedig nem is festettem a hajamat. Volt olyan fiú osztálytársam akit az igazgatónő küldött haza átöltözni, mert rövidnadrágba ment be az iskolába.
Ma már nincs ilyen. Némelyik tanár is botrányosan öltözködi, akkor meg miröl vegyen a gyerek példát.
Szerintem nem volt szép dolog tőled. Mikor fiatal voltam, én is idősebbnek adtam ki magam a neten, mégpedig azért, hogy komolyabban vegyenek. Igaz, én barátkozni meg beszélgetni jártam oda. Mellesleg normális voltam, akkor is és most is, az erkölcsi fertő nem itt kezdődik. Szerintem túlliheged. Vagy felhívja magához a pasikat?
Csak nehogy majd ő buktasson le téged, mikor te meg fiatalabbnak adod ki magad a korodnál.
Na az jó lesz, amikorra én fiatalabbnak akarnám magam kiadni, addigra ő is jócskán értelmes nagylány lesz már.
Én meg csak meg akarom védeni, hiszen nem az a dolga még, hogy nagylányt játsszon, hanem a tanulás és a valódi játék. Én ilyen idős koromban még jócskán babáztam, neki se kell sietnie, ráér még a fiúkkal bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!