Miért változtatja meg folyton a jelszavát?
A barátom tudja az én msn és facebook jelszavam és én is tudom az övét.Ő ritkán lép be az enyémre.Viszont engem már idegesít,hogy hetente változtatja fbre a jelszavát és ha kérem akkor mondja,hogy mondjam meg,hogy mit nézek rajta...ma délután megnéztem és megint megváltoztatta.Megnéztem az msnjét...azt is...
Miért csinálja ezt?
Ezt hívják úgy hogy beteges féltékenység és a másikra való rátelepedés. Én már kidobtalak volna a srác helyében.
23/L
1. Biztos, hogy nem bízik benned= Nem szeret!
2. Unja, hogy ennyire a seggébe vagy= Nem szeret!
Egyszerű, nem szeret, nem bízik benned, és már unja, hogy ennyire utánna nézel miket irogat, kinek, minek. stb.
Egyetlen barátnőmnek sem adtam meg a jelszavamat sehová, pedig sosem volt semmi titkolnivalóm, egyszerűen ennyi magánszféra kell.
Amúgy meg suttyó dolog így kutakodnod a barátod után. Tartok tőle, hogy hamarosan dobni fog emiatt, legalábbis én biztos szakítanék veled.
A bankszámlakódját ne adja meg? Vagy azt már nem akarsz cserélni vele?
Az az ő kis magánszférája, ami mindenkinek jár. Neked is, neki is, és mindenkinek.
Talán azért változtatja, mert ajánlott időnként változtatni.
De ki vagy te, hogy belépkedj a fiókjába, és számonkérd, hogy miért változtat jelszót? Még ha a felesége lennél, akkor se tehetnél ilyent, pedig csak a leendő ex-nője vagy (legalábbis ha van egy csöpp esze).
ez vicc :D:D uristen
belépeget a pasija oldalára... xD ezen nem tudom túltenni magam
MINEK? hány éves vagy? tuti nem több 15nél
jézus
"Nincsenek titkok és félsz se."
Tehát ha nem nézegethetnétek egymás cuccait, akkor nem bíznátok meg a másikban? Csak úgy, ha a másik 100%-osan átlátható?
Amúgy én sem értem, mi az istent lehet nézni egy facebook profilon. Azt a sajátodról is megteheted.
Olyan emberek viszont vannak, akik soha nem fogják megérteni, hogy csak azért, mert nincs a homlokodra írva minden jelszavad, nem jelenti azt, hogy titkolózol. Ha nekem megnézné a szerelmem a Hajvarázsos hírlevelemet, kiakadnék, pedig csak akciós balzsamról van szó benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!