Benneteket is idegesít, ha a férjetek bemegy a konyhába? Nálunk egy szimpla kávéfőzéssel is csatatérré változtatja a konyhát. A többiről ne is beszéljünk.
:)) ne is mond:))
Bár nem a férjem, de sokat vagyunk együtt...a konyhát általában én takarítom, nálunk és náluk (egyetemisták vagyunk, albérlet)
Megkérem, hogy melegítse meg a kaját, minimum vagy odaégeti, vagy amit nem kéne kavargatja non-stop:)) A melegítéshez legalább 2 edényt össze vissza mázol, míg kiderül melyikbe kéne melengetni:D
sütés-főzéskor segít nekem, mikor sütöm a palacsintát, fogja a sütő fülét és mondja, hogy ő segít:)) (persze ezt nem gondolja komolyan) aztán ha készen vagyunk közli, hogy sütött nekem palacsintát:))
Legutóbbi próbálkozásakor a palacsinta a földön landolt...persze oda is állítottam a zsírt fel kaparni vakarni:)) egy szó se volt...:P
HA mocskol azt mindig eltakarítja ha említést teszek rá egy szó nélkül, szerencsére:)
De egyedül hagyni a konyhában életveszélyes:P csak azt nem tudom, hogy mit csinál mikor nem vagyok ott:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!