Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Benneteket is idegesít, ha a...

Benneteket is idegesít, ha a férjetek bemegy a konyhába? Nálunk egy szimpla kávéfőzéssel is csatatérré változtatja a konyhát. A többiről ne is beszéljünk.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 10:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!én egyedül szeretek főzni.sokszor akar segíteni a férjem, de mivel alapból más a sebességünk,engem inkább idegesít.ő lassú, alapos,precíz, én ripsz-ropsz pörgős.ha krumplit pucol

úgy néz ki, mintha egy tojást pingálna.körbeforgatja, nézegeti, aztán lehúz egy csíkot.... aztán így tovább.

én meg feszengek, mert már rég készen lennék vele.

amúgy sokfélét meg tud főzni, általában a pasis dolgokat

gulyás, pörkölt ilyesmi,csak hát én nemigen hagyom kibontakozni a konyhában.

azért, ha lassú is, mindig megköszönöm a segítségét, soha nem sürgetem.

ha hétvégén ebéd után lefekszem, előfordul, hogy elmosogat,aminek viszont örülök és meg is köszönöm.

muszáj megdícsérni, 37 év házasság alatt volt időm megismerni:-)))

üdv.

2010. ápr. 16. 10:08
 12/17 A kérdező kommentje:
azért nálunk is a bográcsos,flekken sütéses kajcsikat ő csinálja, és nagyon fini(na meg persze,közben kint van, nem a konyhában:D )
2010. ápr. 16. 11:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy fogalmaznék,hogy igen is,meg nem is!Örülök,mikor azt mondja,hogy most ő főz,de utána rögtön megbánom!Míg én 2-3 edényt koszolok,addig ő legalább 10-et!Mióta együtt vagyunk egyszer mosogatott,de akkor az apjával! Ugyanis akkor voltam szülni!Miután hazajöttünk,újra el kellett öblögetnem őket,nem azért mert koszosak voltak,hanem mert kályhánk van és minden poros volt,mert nem rakták el őket a szekrénybe!Megbeszéltük,hogy ő kint főz bográcsban,meg sütöget,én meg konyhában!Én nem tudok és nem is szeretek bográcsban főzni!Próbál néha segíteni,de inkább megkímélem magam a felesleges újra csinálástól!

De összességében díjazom,ha megpróbálja!

2010. ápr. 16. 11:40
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
ne is mond...ajjaj:D
2010. ápr. 16. 13:57
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nálunk ő főz, mert én utálom csinálni, inkább más fizikai vagy ház körüli munkát végzek, csak az ételszagot és gőzt ne kelljen elviselni.
2010. ápr. 16. 14:02
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Apát látnád! Olyan ügyesen mozog a konyhában, nőket megszégyenítő módon, hogy az már hihetetlen! Tud főzni, sütni is, elmosogat maga után, felsöpör, felmos, ha kell... Volt ugyan jó példa a szülei személyében, de azért ez nem semmi :)
2010. ápr. 16. 14:12
 17/17 anonim ***** válasza:

Bár én még nem lakok együtt a párommal, úgyhogy eddig csak azt tudom megállapítani, hogy nem szokott rendetlenséget csinálni a konyhában.

Na de az öcsém!!! Ő tök mindegy miért megy be: vagy a padló van telemorzsázva, vagy kilöttyint valamit, belelép és végigviszi az egész lakáson. Arról ne is beszéljünk, ha valamit olajban akar kisütni . . . Önálló, ennek örülök, de semminemű "eltakarításra" nem alkalmas :(

2010. ápr. 16. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!