A férjetek mennyi pénzt ad nektek hetente/ havonta?
A 20: 04-re hallgass, úgy kell csinálni. Lelejmolni egy férfit és úgy félretenni:DDD
Amúgy nem nem ad. Dolgozom. Ha ne adj úristen munkanélküli lennék biztos adna de erre még nem került sor.
Most sajnos nincs munkám, így nem keresek. Amíg kerestem, addig a Férjem azt mondta, az összes fizetésemet tartsam meg, szerinte egy férj dolga eltartani a családot. Most mindig kérdez, mennyit adjon ételre, ruhára, rezsire, többi hasznos dologra, én meg vásárolok, gondoskodom a háztartásról. Havonta 80 ezer szokott elmenni(a rezsi viszi a legtöbbet). Másra nem kell pénz, nem sminkelek, nem bulizunk, semmi külön dologra nem kértem még soha, és a fizetéseim is megvannak az utolsó fillérig, amire azt mondta, azt kezdek vele, amit akarok. Amit nem ad oda, azt ő is elteszi tartaléknak, nem költi el.
Szerintem kincset érő férjem van, de ez csak az én véleményem.
Nem k..va vagyok, se nem bejárónő...
Közös kassza van, mindketten beletesszük a magunkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!