Hogy van az, hogy csak én férjem nem főz, nem mosogat, nem takarít, nem neveli a gyereket?
Nem mindenkié szuper.A kérdést általában az rakja fel,akinek gondja van ezzel és azok válaszolnak,akiknek nincs.Nekik mással és máshogy van gondjuk,ők pedig arról kérdezgetnek.
Hogy te hol rontottad el? Hogy hagytad,hogy ez így váljon megszokássá.Ha az első perctől kezdve fel lett volna osztva a dolog,akkor nem fajult volna idáig a dolog.A lila ködös időben 120%-ot kell kihozni a kapcsolatból,hogy a szürke hétköznapokra legalább 60 maradjon.
A net személytelen. Midnenki azt mondd amit akar. Én egy 50 éves elvált férfi vagyok. Vagy 40 éves 3 gyermekes anyuka legyek?
Inkább maradok 24 éves. Szóval ennek a résznek nem kell hinned, vedd fenntartásokkal, másrészt ez erősen szubjektív.
Laktál együtt a férjeddel a házasság előtt? Sztem az a legjobb, ha a pár összeköltözik, és együtt élnek. Aztán 2 éven belül úgy is kiütköznek a jó és rosz dolgok. Nincs semmi kötöttség, házasság, gyermek, semmi. És még a fél életed sem ment rá. Sztem ez az egyik legjobb megoldás, ez lett volna.
De ez nem segít, ez a múlt, a jelenen kell gondolkodni. Vezess be szankciókat ellene, vedd rá, hogy változzon meg. Mindezt a józan ész és megbántás keretein belül. Ne zsarold, inkább pszichikailag legyél rá hatással. Valamit tenni kell, ez így nyilván nem állapot. F
Szia!
Az én párom is olyan, mint a Te férjed. Pont ma este vesztem vele megint össze, mert 5 percre nem tudott figyelni a gyerekre, amíg letusoltam.
Nem főz, nem takarít, nem neveli a gyereket.
Szia
Azért van itt is jó pár kérdés, ahol a problémás férjek miatt kérnek tanácsot... De szerintem azért tűnhet úgy, hogy mostanában másabbak a férjek és mindenkinek szuperül megy a házassága, mert a rosszat nem kezdik el leírni. Inkább nem válaszolnak. Nem mindenki, de sokan vannak így.
Nekem nincs férjem, de apám ugyanilyen. Nem főz, nem mosogat, sosem törődött velem különösebben, semmit... És itt nálunk a legtöbb férfi ilyen. Anyukám barátnőinél is így megy.
Szerintem beszéld meg a férjeddel, hogy ez neked sok, segítsen ő is, amikor tud. Már az elején ki kellett volna jelentened, hogy nem vagy a cselédje, mert most már megszokta, hogy elé teszik a dolgokat készen...
Egyébként mostanában azért látszik némi javulás, mert a fiatalabb srácok már ebbe nőnek fel, így megtanulják, hogy bizony nekik is kell házimunkában besegíteni.
De régen ezzel nem nagyon törődtek, ezért a pasik megszokták, hogy nekik ezt nem kell és úgy vannak vele, hogy ez női munka. Vagy nem tudom említetted-e már neki, de ha nem mondod, hogy segítsen akkor szerintem nem fogja tudni. Azt gondolja bírod egyedül is.
23:05
Az igen..nagy az arcod..Szerintem meg te nem panaszkodhatsz.Nyilván szar dolog ha az apa nem foglalkozik a gyerekévevel,de tudod te milyen nehéz egyszerre gyereket nevelni,főzni,mosni,takarítani és mindemellett rendesen dolgozni?!Foggalmad sincs róla.A kérdezőnek igen is van joga panaszkodni..neked nincs!
Úgy rontottad el, hogy nem álltál a sarkadra. Az elején kellett volna felállítani a szabályokat. Ha nem tartja be ezeket, mehet. Rengeteg olyan nő van, akik évekig képesek tűrni, hallgatni, közben meg elegük van a párjukból.
Aki olyan hülye, hogy meg lehet vele tenni ezt, az meg is érdemli. Én így gondolom. Érdekes, engem egy férfi sem tudott cselédként kezelni.
"És itt nálunk a legtöbb férfi ilyen. Anyukám barátnőinél is így megy."
Ezt mondom, hogy amit látok az életben, az szöges ellentétben áll az interneten olvasottakkal.
Az én ismerettségi körömben meg nem látok ilyet. Vagyis 1-2 esetet igen, de ott nem panaszkodik a feleség, neki ez természetes igénye, hogy kiszolgálja a párját. A srácot jól ismerem, megtenne ő otthon bármit, amit kér a feleség, de a feleség nem kéri, szerinte az ő dolga kiszolgálni a férjét... Engem ez nem zavar, magánügyük... A férjnek tetszik... :-)
A másik csaj meg mártir és mindenkinek panaszkodik, hogy milyen csúnya-rossz férje van. Közben otthon nem enged semmihez hozzányúlni, mert a férj úgyis béna, rosszul csinálná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!