Hogy van az, hogy csak én férjem nem főz, nem mosogat, nem takarít, nem neveli a gyereket?
Dehogy van szuper férjük.
Itt egyéjszakás kalandja sem volt senkinek és szexuális gondolataik sincsenek, ja be sem rúgnak, remekül néznek ki, és rettentő okosak.
Bár nekem lenne olyan férjem, mint neked :):)
Nyilván nem vagy egyedül a problémáddal, de a kapcsolódó kérdéseknél gondolom, szívesebben nyilatkoznak meg olyanok, akik jól jártak. Akinek baja van az adott dologgal, talán kevésbé szívesen "dicsekszik el" vele.
Úgy gondolom, ez max. részben lehet a Te hibád, és akkor is a kisebb részben (nem álltál a sarkadra stb. - de mondjuk akivel szemben nem lehet, azzal szemben nem lehet... ez nem csak a nőn múlik.)
Az összes ismerősöm elvált már, részben a fentiek miatt. Olyan munkahelyen dolgozom, ahol elég sokan vagyunk, de még senkitől sem hallottam, hogy olyan szuper életük lenne, mint itt az interneten mindenkinek. Hallom a (telefon) beszélgetéseiket és általában mindenki panaszkodik, vagy ha elmegyünk egymáshoz, egyből érzékelni lehet szinte minden kapcsolatban a feszültséget.
De itt a gyk.hu-n, majdnem az összes válaszoló azt állítja, hogy az ő kapcsolata fenomenális.
Hàt az én kapcsolatom igenis nagyon jó, persze még fiatal de szerintem ez azért van mert a hibàkkal és veszekedésekkel együtt elfogadom és boldognak mondom magam.
Ha nagyobb gondok vannak azt persze kezelni kell..nem egyszerüen feladni és jàtszani az àlszent màrtírt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!