Milyen volt a tinikorod?
az eleje iszonyat nyomasztó volt, mivel gyalázatosan kövér voltam, emiatt lúzer is :D
aztán 16 évesen elkezdtem koncertekre járni, bulizni, 17 évesen ledobtam pár kilót, megjött az önbizalmam. ennek köszönhetően lefeküdtem pár olyan fickóval, akiket ma inkább letagadok.
a szüzességemet szerencsére egy normális sráccal vesztettem el, akibe reménytelenül szerelmes voltam :D
18évesen próbáltam ki a füvet, nem szoktam rá, de volt pár jó tépés a haverokkal.
ittam is tisztességesen, abból is volt néha elég csúnya hazamászás :D
tanulni nem igazán szerettem, szerencsére a fontos dolgok megmaradtak a fejemben, a matekkal szoptam csak végig a gimit.
3-4es tanuló voltam, felvettek egyetemre is, van 2 nyelvvizsgám, és komoly kapcsolatom is :D
most vagyok 23 éves
-----
itt valaki kérdezte hogy ha rossz tanuló voltam, hogyan mentem egyetemre
12. végére belehúztam csak abból a tárgyakból ami beleszűmított így pont felvettek, a többit meg letudtam egy kettessel :D
furcsa is volt az első évben mikor szokatlan volt hogy tanulnom kell nap mint nap. de késöbb belejöttem és persze megbántam hogy elötte annyira belesz@rtam a tanulásba...
----
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!