Nagy menő sikeres üzletembereknek miért nincs barátnőjük/feleségük?
2011-02-12 20:54
Irigység van látom.
Fogalmad sincs mennyi meló van abban,hogy sikeres legyél,talán majd rájössz,hogy nem 20 perc hanem sokkal több,én is vállalkozó vagyok tudom mit beszélek.
Azért nincsen mert nagyok az igényeik és sajnos a mai nők katasztrófálisan néznek ki hájasak,narancsbőr,rövid haj.És egy gazdag sikeres üzletember válogat ezért inkább szeretőt tart akivel orrba szájba lehet kefélni,jól néz ki,mutatós,nem kell vele cirkuszolni a szex miatt,nem kell rimánkodni amikor el kell menni edzeni.
És igazuk van én is csak a top10-esekre bukok ezér is kell sikeresnek lennem.De ez én vagyok,viszont sok sikeres ember akit ismerek mindnek bomba 10++ csaja van.
24F
42-es! Csak a lényeget hagytad ki: legyen önálló véleménye, képes legyen gondolkodni, és jóindulatú ember legyen.
Hiába szép, ha hülye, mint a s*gg, még társaságba se lehet vinni, mert ha megszólal, rögtön kiderül, milyen sötét. Vagy, mondjuk hazaviszed bemutatni, vagy a barátaidnak bemutatod, ő meg mosolyog édesen, a háttérben meg vadul fúrkálódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!