Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy menő sikeres üzletemberek...

Nagy menő sikeres üzletembereknek miért nincs barátnőjük/feleségük?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek.
2010. dec. 31. 18:33
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
97%

Már vártam ezt a nőknek csak a pénz számít dolgot :)

Én nő vagyok, van rendes munkám, autóm, lakásom, állítólag kedves vagyok, szép, még sincs párom. Pedig szertenék. És nem a BMW-re bukok, elhihetitek.

2010. dec. 31. 19:09
 12/43 anonim válasza:
100%
Az előző női hozzászólónak írnám: Az a baj, hogy kevés van belőled. Ha minden nő ilyen lenne mint te akkor nem lenne ez a kérdés.
2010. dec. 31. 19:15
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Először is sztem nem az összes jár ilyen cipőben :). Akiknek meg nincs, azok vagy nagyon gyanakvóak (amit a mai világban meg is értek, mert sok nő csak a pénzre megy meg csak azért van a pasival, hogy megtapasztalja a pompás életét a felső tízezernek), vagy nagyon idegesek és neurotikusak (én nőként nem szívesen élnek olyan pasi mellett, aki csak a munkájára tud gondolni, és közöttük van elég sok ilyen), vagy egyszerűen nincs minőségi idejük a párjukra... sztem ezért.
2010. dec. 31. 19:26
 14/43 anonim ***** válasza:
44%

Hát,ha minden nőben csak a pénzéhes dögöt feltételezik,akkor meg is érdemlik,hogy egyedül maradjanak.

Ha egy nőről mégis kiderül,hogy csak érdekkapcsolatot akart,akkor meg legfeljebb szakít vele.

De nem értem,miért probléma,ha egy nőnek imponál,ha a férfi jómódú?Normális férfi inkább büszke és boldog,hogy anyagi biztonságot tud teremteni a párjának.Ha meg annyira félti a pénzét ,hát dugja fel magának és öregedjen meg egyedül,ez jobb lehetőség?

2010. dec. 31. 19:32
 15/43 anonim ***** válasza:
85%
19.15 Kevés van belőlünk? Az összes barátnőm ilyen. Erről a kérdésről azért szívesen elbeszélgetnék Veled érdemben is.
2010. dec. 31. 19:48
 16/43 anonim ***** válasza:
85%

ma 19:48

Ne értsd félre amit írok, de nem mutatnál be egy pár barátnödnek?:)

Ami azt illeti Én magam is nagyon sok negatívat tapasztaltam. Igen, tudom, hogy a normális Nöket nagyon nehéz megtalálni, mert a sok értéktelen Nö kvázi el takarja Öket.

2010. dec. 31. 19:52
 17/43 anonim ***** válasza:
93%

Egy pár? Egy már nem is elég?:)

Dehogynem.

Ha akarod felveszlek msn-re, beszélhetünk.

2010. dec. 31. 19:59
 18/43 anonim válasza:
91%

ma 19:48

Én is szívesen beszélnék veled erről a témáról.

Egyébként ez az egész szerintem kortól is függ.

Nem tudom te hány éves vagy és a barátnőid hány évesek pedig érdekelne ha elárulod?

2010. dec. 31. 20:07
 19/43 anonim ***** válasza:
91%
Elárulom:) 30-40-ig
2010. dec. 31. 20:40
 20/43 anonim válasza:
66%
Na igen 30-40 éves nők már azért komoly kapcsolatot keresnek szerintem. Akik játszanak a pasikkal azok inkább a 20-25 közötti csajok.
2010. dec. 31. 21:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!