Nagy menő sikeres üzletembereknek miért nincs barátnőjük/feleségük?
Mert nagyon sokat dolgoznak annak ellenére hogy vállalkozók.
És hiába sikeresek és gazdagok nekik se olyan nő kell aki kihasználja őket és a pénzükre hajt. Mert van olyan nő aki autó és pénztárca alapján választ magának férjet és barátot.
Azért nem csak az önzöségröl van itt szó.
Ha magamból indulok ki, akkor csak annyit tudok mondani, hogy a legrosszabb amikor mindenkin azt látod, hogy csak a pénzed számít, de Te magad semmit.
Szerinted melyik értelmes ember "venne" egy társat azért, hogy vele legyen, gyereke legyen töle, majd boldog családként éljenek?
Sokszor engem is a hányinger kerülget, amiért többet értem el a korombelieknél és nem Engem akarnak, hanem azt amim van. Ebböl inkább nem kérek.
Mert aki sikeres, az sokat dolgozik érte. Nem napi 8 órát, hanem lazán a dupláját.
Valamint biztos vacak lehet az, hogy sose tudod, hogy a csajnak valóban te kellesz-e... bár engem ez nem tántorítana el, azt hiszem, az ismerkedéstől :)
nincs idejük rá, egyértelmű
esetleg nem szeretnék, mert ha szeretnék, elhiheted, lenne nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!