Nagy menő sikeres üzletembereknek miért nincs barátnőjük/feleségük?
Hm. Én bukok a bmw-re, nagyon szép autó. Még is olyan férjem van akinek még autója sincs (:
A kérdésre válaszolva nem tudom miért nincs nekik. Nem minden nő pénzéhes dög. Lehet, hogy úgy kéne ismerkedniük mint a filmekben, átlagos keresetűnek megjátszani magát és ha bebizonyosodott, hogy a nő a kakában is vele van akkor feltárni az igazságot. De ez tényleg elég mesebeli (:
Na meg azt se mondja senki, hogy mindegyik ilyen nagymenő vállalkozó el akarja magát kötelezni. Kamu.
Hogy lehet észre venni egy nőn hogy csak a pénzre hajt?
Egyébként kösz az eddigi válaszokat.
És hol vannak az olyan normális pasik, akik annak ellenére, hogy nagymenő, sikeres üzletemberek, komoly kapcsolatot keresnek? (Nem tartanak több vasat a tűzben, komoly szándékaik vannak a nővel, stb?)
Nekem sajnos egy ilyen kapcsolatom volt, (ha három hónapot lehet kapcsolatnak nevezni...) Köszönöm, elég is volt...
Biztos vannak köztük is normális férfiak, de kb olyan kevés lehet, mint a szép, okos, normális nő.
34 L
Honnan lehet megismerni egy érdeknőt??
Pl. "első-randiztam" és mivel késésben voltam,
ezért már nem álltam ki a garázsomból a sportm...immel,
hanem a "céges autóval" mentem.
A "hölgy" beült, majd a bemutatkozást követően kifejtette,
hogy "milyen ronda színű autóm van".
A következő sarkon el is köszöntem tőle!
(Sose fogja megtudni, hogy mit veszített...)
egy 40-es férfi
Lehet minden sikeres üzletembernek céges autóval kellene első randizni, és akkor már lehetne sejteni valamit? (?)
Egyébként ha meg nem alakul ki valamiféle érzelem, vonzalom, tőlem lehet bármennyi pénze, nem maradnék vele...
34 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!