Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy menő sikeres üzletemberek...

Nagy menő sikeres üzletembereknek miért nincs barátnőjük/feleségük?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek.
2010. dec. 31. 18:33
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
86%

Hm. Én bukok a bmw-re, nagyon szép autó. Még is olyan férjem van akinek még autója sincs (:

A kérdésre válaszolva nem tudom miért nincs nekik. Nem minden nő pénzéhes dög. Lehet, hogy úgy kéne ismerkedniük mint a filmekben, átlagos keresetűnek megjátszani magát és ha bebizonyosodott, hogy a nő a kakában is vele van akkor feltárni az igazságot. De ez tényleg elég mesebeli (:

Na meg azt se mondja senki, hogy mindegyik ilyen nagymenő vállalkozó el akarja magát kötelezni. Kamu.

2010. dec. 31. 22:05
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Nincs idejük rá, ha akarnának is, nem volna energiájuk már randizni, megismerni a másik embert. Vagy melegek, de akkor is fennállhat a nincs ideje rá-probléma.
2010. dec. 31. 23:46
 23/43 A kérdező kommentje:

Hogy lehet észre venni egy nőn hogy csak a pénzre hajt?

Egyébként kösz az eddigi válaszokat.

2011. jan. 1. 15:16
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
könnyen,dugj az orra alá egy olcsó,bizsu ékszert és hidd el,h pofákat fog vágni,h nem több tízezret ér az!
2011. jan. 2. 00:01
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

És hol vannak az olyan normális pasik, akik annak ellenére, hogy nagymenő, sikeres üzletemberek, komoly kapcsolatot keresnek? (Nem tartanak több vasat a tűzben, komoly szándékaik vannak a nővel, stb?)

Nekem sajnos egy ilyen kapcsolatom volt, (ha három hónapot lehet kapcsolatnak nevezni...) Köszönöm, elég is volt...

Biztos vannak köztük is normális férfiak, de kb olyan kevés lehet, mint a szép, okos, normális nő.

34 L

2011. febr. 12. 13:35
 26/43 anonim ***** válasza:

Honnan lehet megismerni egy érdeknőt??

Pl. "első-randiztam" és mivel késésben voltam,

ezért már nem álltam ki a garázsomból a sportm...immel,

hanem a "céges autóval" mentem.

A "hölgy" beült, majd a bemutatkozást követően kifejtette,

hogy "milyen ronda színű autóm van".

A következő sarkon el is köszöntem tőle!

(Sose fogja megtudni, hogy mit veszített...)

egy 40-es férfi

2011. febr. 12. 14:06
 27/43 anonim ***** válasza:

Lehet minden sikeres üzletembernek céges autóval kellene első randizni, és akkor már lehetne sejteni valamit? (?)

Egyébként ha meg nem alakul ki valamiféle érzelem, vonzalom, tőlem lehet bármennyi pénze, nem maradnék vele...

34 L

2011. febr. 12. 14:12
 28/43 anonim ***** válasza:
Első randi Trabanttal :D Második randi bmw és figyelni kell a csaj reakcióit... Akkor kiderül, hogy ki mit keres a másikban... Ez a céges autó lehet jópofa dolog lenne...
2011. febr. 12. 14:22
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is trabanttal, de valami átlag autóval... :)
2011. febr. 12. 14:30
 30/43 anonim ***** válasza:
"Menő üzletember" feleség vagyok szabadságigénnyel. Ha valaki olyan párt talál magának aki partner abban, hogy keveset van otthon csak akkor működik a dolog. Ez habitus kérdése, senki nem bírná az én életemet élni viszont én megfulladnék ha többet lennénk együtt, nekem ez így kerek. Kinek a pap, kinek a papné
2011. febr. 12. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!