Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy menő sikeres üzletemberek...

Nagy menő sikeres üzletembereknek miért nincs barátnőjük/feleségük?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek.
2010. dec. 31. 18:33
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
40-es férfi, én értelek, talán abszolút igazad volt, de lehet szegénynek tényleg csak a színe nem tetszett :D
2011. febr. 12. 14:52
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
ja és úgy lehet észrevenni ha egy nő a pénzre hajt, hogy furmányoasan adja elő a kéréseit és észre sem lehet venni, hogy megnyílt a pénztárca... ha nincs a férfi mellett olyan aki ezt objektíven látja és nem szól neki senki
2011. febr. 12. 14:52
 33/43 anonim ***** válasza:
76%

Mert napi 20 órát dolgoznak, egy héttel előre be vannak táblázva, és félnek rosszul élni, legalábbis az én párom ezt vallja, szegénysorból emelkedett ki rengeteg munkával,és nem szeretne újra gázszámla-problémákkal küzdeni.

Van,hogy napi 1 órát ér rá velem lenni,mivel nem élek vele fél év után,lássuk be,ezt kevés nő tudná feldolgozni. De felnézek ezekre az emberekre, és sajnálom,hogy nem áll mellettük egy olyan nő,akiből plusz energiát meríthetnek,és segíti őket.

Természetesen féltik a vagyonukat is,ami érthető, nehéz kikerülni az érdekbarátnőket.

És hogy ne állítsuk be őket szentnek se azért,nagy részüknek nem egy kapcsolata van egyszerre...

2011. febr. 12. 15:02
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Egy német, anyagilag igen jól álló barátom meséli mindig a történeteket. Van pár rokona Magyarországon is, így viszonylag sokat jár erre, itteni viszonylatban viszont a korához képest még gazdagabbnak tűnik, mint kinti viszonylatokban. Ő is mindig panaszkodik, hogy nem tud normálisat beszélgetni egy szórakozóhelyen, nem tud ismerkedni, nincs barátnője, egyszerűen csak azért mert minden csajszi a pénzére hajt. Volt hogy meglátta egy leányzó a kocsikulcsát, odament hozzá, és megkérdezte milyen autója van. A srác már csak "dacból" is azt válaszolta, hogy zsiguli, nem is látta aznap éjjel már a leányzót. A legjobb autójával sosem jár randizni vagy bulizni, mindig valamelyik kopottabbat viszi, az újat, és szépet csak néhány hónap után "mutatja be" a delikvensnek, amikor már megbizonyosodott arról, hogy nem csak a pénz kell neki :) Ő mindig azt mondja könnyű észrevenni, ha egy csaj csak a pénzre utazik, a kedvencem pl az volt, amikor mesélte, hogy megkérdezte egy csaj tőle, hogy meghívná-e egy italra, a srác rábólintott, visszakérdezett mit kér, és a lehető legdrágább koktélt kérte, amit kapni lehetett a szórakozó helyen! :) Kell némi józan ítélőképesség a férfiak felől, hogy tudják mikor lép át a normál határokon egy nő, ez biztos!

Én 20 éves vagyok, persze szeretem az apró figyelmességeket, kedveskedéseket, de nem napi szinten. Nem kell hozzá hatalmas vagyon, nagy ház, és gyönyörűszép autó! Meg lehet ez mind, ha az ember érzelmileg egy nulla, nem elégíti ki a szeretetéhségemet, nem jövünk ki, stb, akkor felőlem lehet a világ leggazdagabb embere is, én nem élném le mellette boldogtalanul az életemet, nem szülnék neki gyerekeket!

Amúgy is amondó vagyok, hogy egy pasi tudja kifejezni a szeretetét ajándékok nélkül is! Ha csak abban nyilvánul meg az irántam érzett szerelme, hogy elhalmoz méreg drága ajándékokkal, az már réges régen rossz! Ha csak letép egy szál virágot hazafelé mert a kerítés előtt nőtt éppen, és átadja, mert eszébe jutottam róla hazafelé menet, már annak is nagyon tudok örülni! :)

2011. febr. 12. 17:05
 35/43 anonim ***** válasza:
Nem érnek rá, végig kell kefélniük a sok huszonéves kommunikáció szakos "pénzes pasit" kereső parazitát.
2011. febr. 12. 20:40
 36/43 anonim ***** válasza:
51%

és nem napi 20 órákat dolgoznak...az inkább 20 perc.

A munka és a vagyon fordítottan arányosak.

(a meggazdagodáshoz semmi köze a munkának, oda kell:

- "starttőke" ~ gazdag apuci

- kapcsolatok ~ -||-

- alkalmazottak rabszolgasorba taszítása (ilyen-olyan címszó alatt bérfelezések és társai avagy "költségcsökkentés")

- ügyes könyvelő, csak hogy még véletlenül se adózzunk

- lopás, csalás, hazudás előny

(rendszerváltáskor tűzközelben lenni és szétlopni a teljes szoci államgazdaságot előny!!)

2011. febr. 12. 20:54
 37/43 anonim ***** válasza:
0%

Egy 40-es férfi!

Én tudnék veled mit kezdeni! Csók ahova akarod. ;)

16/L

2011. febr. 12. 21:27
 38/43 anonim ***** válasza:
Persze, mert minden vágya egy 16 éves kislány, aki a szexualitás kategóriába kitalált történeteket ír :)
2011. febr. 12. 21:29
 39/43 anonim ***** válasza:

A férjem is nagymenő üzletember. Kb. heti 60 órát dolgozik.

De ha elmegyünk nyaralni, akkor is összejön heti 25-30 óra.

Szerencsére felhalmoztunk annyi vagyont, hogy nyugodtan válthat olyan szakmára, ahol nem kell heti 40 óránál többet dolgozni.

2011. febr. 12. 21:40
 40/43 anonim ***** válasza:
Én vagyok minden férfi vágya.
2011. febr. 12. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!