A férjem nem otthon töltötte az éjszakát a telefont meg kinyomta ha hívtam. Ez belefér egy házasságba?
Elment szórakozni egyedül hétvégén kora délután egy másik városba- engem nem akart elvinni, arra hivatkozva úgysem érezném jól magam a barátjával mert ő nem veti meg a piát-és másnap délelőtt jött haza mondván a havernál aludt.
Eddig ezt 2-szer játszotta el fél év alatt. 15 éve vagyunk együtt és vagy 2 kisgyerekünk. Én ilyet soha nem csináltam, hogy éjjelre kimaradok.
Hát így visszagondolva sajnos igen.
Ma bejelentette, hogy megy szilveszterezni is persze nélkülem.
Köszönöm a sok válaszotokat.
Meg tudom oldani én is csak nem akartam olajat önteni a tűzre.
Meg tudod oldani,de nem akarsz olajat önteni a tűzre??? Ne haragudj,de ne legyél már báb! Állj a sarkadra! Menj szórakozni! Csak azért,hogy ne önts olajat a tűzre,leszoksz az életről? Lemondasz arról,hogy jólérezd magad? Miközben te csak ezt kapod,hogy neki ez jár? Hát neked meg az jár,hogy nőszámba vegyen,tisztelje benned a gyerekei anyját és ne szarjon le téged! Komolyan...jó így élni?:S Mert én ebbe belefásulnék és kisemmizve,elhanyagolva érezném magam. Mivel nem mondhatom meg neked,hogy mit csinálj,csak arra kérnélek,hogy szerintem gondold át,hogy biztos ilyen életre vágysz? Fiatal vagy! Hiába jó vicc hogy "miért fehér a menyasszony ruhája-mert minden háztartási gép fehér",ez csak vicc. Jót röhög az ember rajta,ha tetszik neki,haha. De az már elég gáz,ha egy idő után ezt el is hiszi...
A férjed viselkedésére szerintem nincs mentség. Ha csak az lett volna a bajod,hogy eljár szórakozni,én is csak kinevettelek volna,mert annyi tényleg jár. Csakhogy nem "ingyen" és nem egyedül az ő kiváltsága. Arról nem is beszélve,hogy minek nyomja ki a telefont... Kivéve ha folyamatosan hívogattad. Senki nem szereti,ha "üldözik". De gondolom nem erről volt szó.
És hiába akar "kitörni",vagy megint fiatalnak érezni magát,az akkor is tény marad,hogy van egy felesége 2 gyerekkel. Ők nem kutyák,hogy "háhh,elmegyek bulizni,ezek meg addig ellesznek itthon". Én ezt nem nézném el neki...nagyon nem. De te döntesz.
folyt:
Találd meg az eszközeidet, amivel hathatsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!