Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem nem otthon töltötte...

A férjem nem otthon töltötte az éjszakát a telefont meg kinyomta ha hívtam. Ez belefér egy házasságba?

Figyelt kérdés

Elment szórakozni egyedül hétvégén kora délután egy másik városba- engem nem akart elvinni, arra hivatkozva úgysem érezném jól magam a barátjával mert ő nem veti meg a piát-és másnap délelőtt jött haza mondván a havernál aludt.

Eddig ezt 2-szer játszotta el fél év alatt. 15 éve vagyunk együtt és vagy 2 kisgyerekünk. Én ilyet soha nem csináltam, hogy éjjelre kimaradok.

2010. dec. 29. 18:36
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
39%
26/L és ez most, hogy jön ide?:D Úgy tűnik a Te helyzeted más... Nem értem minek írod ezt ide... Ez nem válasz a kérdésre.
2010. dec. 29. 18:55
 12/48 anonim ***** válasza:
73%

ez a baj a házassággal, ha valamelyik egy lazulós bulira vagy kikapcsolódásra vágyik gyszerűen meg van kötözve a párjával. semmi magánélet. ez persze hogy frusztráló és néha kitör az ember.

ártatlan szemszögből nézve, ha nem nő van a dologban.

én ugyanezt párkapcsolatban belül érzem. minden lépésemről tud a párom. frusztrál. én még nem léptem mondjuk semmit. de ki tudja meddig bírja bárki aranykalitkában. néha kimozdulni magánélni szerintem megbocsátható.

kell egy kis szabadság, hogy ne a párunk kontrollja alatt legyünk mindig.

2010. dec. 29. 18:56
 13/48 anonim ***** válasza:
49%

Mind a két félnek szüksége van a szabadságra, a férfiak nem tulajdontárgyak, 15 év hosszú idő, ha ennyi idő alatt csak most fél év óta 2 ilyen kihágása volt, belefér, ha engem kérdezel, gondolhatsz többre is, de neked kell ismerned őt és a házasságodat. Ha csak elege volt a családból és gőzkiengedésre ment és tényleg csak haver és sörözgetés volt, örülj ez jár mindenkettőtőknek akár, te is mehetsz bulizni csajos napra és akkor pedig a férjed a gyerekcsősz..A második vagy kezdhetsz aggódni, hogy a házasságod mégsem olyan amilyen kellene, hogy legyen, talán akadt valaki akinek szintén családja van és ritkán tud elszabadulni és ilyenkor együtt van a férjeddel...de inkább erre ne gondolj, kérdezd meg a férjedet, hogy van-e valami gondja baja megossza-e veled, jó-e a házaséletetek, veszekedtek-e sokat stb...

Egy férfit nem lehet összehasonlitani egy nővel, mivel mások vagyunk...amit egy anya nem tesz meg attól egy apa még megteheti, és biztosan szüksége volt arra a kis kiruccanácra akár egy baráttal sörözni stb..figyeld és ápold a házasságodat jobban a jövőben, hátha ezek csak apró jelek valamire, vagy csak tényleg egy kis ereszd el a hajam hétvégék amit nem kell sajnálni tőle..

2010. dec. 29. 18:57
 14/48 anonim ***** válasza:
63%

a telo is ezért lehetett kikapcsolva.

egyszer szabadon akart lenni.

ez nem jelent feltétlenül megcsalást, vagy rosszat!

2010. dec. 29. 18:58
 15/48 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk nincs olyan, hogy nem akar elvinni. Többször is megkérdezi és ha nem akarok, akkor vagy nem megy vagy nélkülem megy, ez mindig az ő döntése. De azt, hogy kinyomja a telefonját, olyat nem csinálhat hisz bármi lehet!

Nekem ez nem fér bele. Nem viccből hív valakit az ember, főleg, ha már nem vagyunk kamaszok.

Kedves Kérdező!

Ha neked ez nem fér bele, akkor tessék megbeszélni! Én úgy gondolom nem azzal van a baj, hogy elmegy hanem, hogy elérhetetlenné teszi magát. Ezt nem teheti meg egy családapa.

2010. dec. 29. 18:59
 16/48 anonim ***** válasza:
72%
Az én exem többször megtette ugyanezt, kimaradt teljes éjszakákra és volt olyan is, hogy kinyomta a telefonját. Nekem sem tetszett egyáltalán az ilyen viselkedése, amikor már többször előfordult ez, szakítottam vele. Nekem sokkal könnyebb helyzetem volt, nincs gyerekünk.
2010. dec. 29. 19:02
 17/48 anonim ***** válasza:
44%

Túl fiatalon kötötte le magát melletted 21 évesen, ahogy látom,szerintem most jön ki rajta,hogy még élnie kellett volna,bocs de ez az igazság.

19/L

2010. dec. 29. 19:03
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
Mind szép és jó, hogy szabadságra, kikapcsolódásra van szüksége de ne hagyjuk már figyelmen kívül, hogy itt nem csupán 2 emberről van szó, hanem van 2 kisgyermek is!!! Ők ketten felelnek a gyerekekért, ez a szerencsétlen nő, hogy értesíti a férjét ha bármi történik? Vagy kapjon egyedül hülyét az idegeskedéstől nem? Felnőtt emberekről van szó legyen már egy kis felelősségérzete a férjnek is. Azt hiszem, hogy attól még, hogy ő szeretné jól érezni magát és bulizni, a telefonját nem kell kikapcsolni...
2010. dec. 29. 19:03
 19/48 anonim ***** válasza:
92%
Nincs ok arra, hogy egy 2 gyerekes apuka ne vegye fel a telefont...
2010. dec. 29. 19:08
 20/48 anonim ***** válasza:
53%

sokszor a nők is tehetnek arról, hogy egy férfi azt teszi amit és úgy ahogy, mivel anno akit elvettek feleségül egy angyalok voltak, mindaddig amig sárkánnyá nem váltak....

és ha nem tudnak egy házasságból szabadulni, mivel gyerek stb körülmény közrejátszik..

elkezdenek pótcselekedni, vagy nő, vagy ital

egy ismerősőm azt mesélte, hogy ő a neten szerezte be a nő pótlékot, naponta flörtölt vele a neten, mivel ezt az izgalmat otthon már nem kapta meg, hiszen gyerekek stb. lapos házasság..és netes flörtből testi kapcsolat lett, a férj azt mondta otthon, hogy munkahelyi továbbképzés lesz egy másik városban és ott alszanak, egyszer lépett félre, de örökre elvitték a lelkét, a házasságában már nem érzi jól magát, ezér naponta iszik, aminek az adagja egyre több...az indoklása, hogy miért tette, az volt, hogy a felesége állandóan parancsolgat neki és beossza minden idejét, fiatalok még 40 évesek sem :-(

ezek után el lehet dönteni, hogy a nők mennyire aggódjanak, ha egy férj kileng hétvégékre ...tartsanak önvizsgálatot, hogy milyen felségek egyáltalán, a sárkány és az angyal kategórián belül...

2010. dec. 29. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!