A férjem nem otthon töltötte az éjszakát a telefont meg kinyomta ha hívtam. Ez belefér egy házasságba?
Elment szórakozni egyedül hétvégén kora délután egy másik városba- engem nem akart elvinni, arra hivatkozva úgysem érezném jól magam a barátjával mert ő nem veti meg a piát-és másnap délelőtt jött haza mondván a havernál aludt.
Eddig ezt 2-szer játszotta el fél év alatt. 15 éve vagyunk együtt és vagy 2 kisgyerekünk. Én ilyet soha nem csináltam, hogy éjjelre kimaradok.
nem az a baj, hogy elmegy néha kirőgni a hámból,
hanem az, hogy kinyomta, így azt is feltételezheted, hogy azért nyomta ki, mert nővel volt.
kivéve ha mániákusan hívogattad, veszekedtetek stb akkor max belefér, hogy kinyomja, ha utána visszahív ha lehiggadt...amúgy nem fér bele.
nem a kimaradással van a baj.
"ma 12:28"
Vagyis inkább megsértődtél és kiírtad a GyK-ra... :)
"ma 12:43"
Szerintem a kérdező pontosan tudja, ezt meg kéne beszélnie a férjével, mert máshogy ezt nem lehet megoldani, csak jóval könnyebb csendben megsértődni, duzzogni a férje előtt, kiírni GyK-ra mint kérdést, ahol aztán kapja az őt erősítő válaszokat, ezzel tudja növelni a sértődöttségét, aztán nagy nehezen ESETLEG szóvá teszi a férjének, de inkább nem teszi szóvá, hanem csinál valami olyat, amit eddig nem, amire esetleg a férje beszól, mire a válasz az lesz, hogy "Miért, múltkor te meg fel se vetted a telefont!".
Pl. itt van ez:
"Ő úgy ment el, hogy Neki ez jár. Én meg nem tartok vissza senkit, ha menni akar."
És mivel "Eddig ezt 2-szer játszotta el fél év alatt", feltételezem, az első alkalom után sem tisztázták a helyzetet, csak ment a duzzogás és a sértődés, a fickó meg úgy érezte, ő a király otthon, mert nem szólnak be neki. Nem a férjét védem, mert szerintem sem helyesen cselekedett, de azzal lehet ezt megcsinálni, aki hagyja.
Megbeszéltük persze a dolgot.
Illetve előtte ő bejelentette, hogy menni fog. Kész tények elé állított-tetszett v nem-Szerintem nem is érdekelte. Visszafelé persze ez nekem nem jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!