A férjem nem otthon töltötte az éjszakát a telefont meg kinyomta ha hívtam. Ez belefér egy házasságba?
Elment szórakozni egyedül hétvégén kora délután egy másik városba- engem nem akart elvinni, arra hivatkozva úgysem érezném jól magam a barátjával mert ő nem veti meg a piát-és másnap délelőtt jött haza mondván a havernál aludt.
Eddig ezt 2-szer játszotta el fél év alatt. 15 éve vagyunk együtt és vagy 2 kisgyerekünk. Én ilyet soha nem csináltam, hogy éjjelre kimaradok.
Szerintem a baráttal sörözgetés sokkal gyakrabban beleférne, mint 15 évente 2x, mert kell egy kis kikapcsolódás, beszélgetés, szabadság. Ugyanúgy neked is el kell járnod barátnőkkel, mert különben beszürkültök a hétköznapokba, ellaposodik a kapcsolat.. DE! Telefont kikapcsolni, elérhetetlenné válni NEM fér bele! Nyilván csak akkor hívod fel a férjed, ha életbevágóan fontos, nem vagytok már tinik, hogy 5 percenként hiányozzatok egymásnak.. A telefon azért van, hogy elérjétek egymást baj esetén. Nem is értem hogy jut eszébe kikapcsolni..
Ha gyanakvó lennék, azt mondanám, ilyenkor elengedi magát, elmegy inni és nőket hajtani a barátjával. Ő azonban a te férjed, neked kell ismerned, miért csinálja..
Mindenesetre szerintem jogosan kéred, hogy ne csináljon ilyet, gondolom ő is tudni akarná, ha valami baj van mondjuk az egyik gyerekkel..
A furcsa az, hogy eddig ilyen nem volt. Minden szokás változás mögött van valami ok. Ha eddig is lett volna ilyen, akkor nem lenne szokatlan.
A telefon kikapcsolására viszont nincs mentség. Nem lehet hogy csak térereje nem volt?
Ez önmagában egyébként semmit nem jelent. A lényeg ott van, hogy veled hogy viselkedik. Ha változás történt, akkor tényleg fontos lenne összekapni magatokat. Ha ugyanolyan, akkor nem kell vele foglalkozni.
32/N
19:23 vagyok:
Kinyomta a telefont?! Hát ez szerintem abszolút nem elfogadható! Szóval tisztában volt vele, hogy valamiért szükséged van rá, csak éppen nem volt kedve válaszolni.. Istenem, milyen felelőtlen férfiak vannak! Úgyis tudtad, hogy iszik, nagyon rossz indok, hogy nem akarta hogy halld a hangján, részeg..
nekem volt olyan, hogy pincében voltam, még csöngött a telefon, de mikor fel akartam venni, elhallgatott, és utána már nem tudtam lent használni. úgyhogy nem biztos hogy kinyomta, lehet hogy csak úgy tűnt hogy kinyomja.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!