Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem nem otthon töltötte...

A férjem nem otthon töltötte az éjszakát a telefont meg kinyomta ha hívtam. Ez belefér egy házasságba?

Figyelt kérdés

Elment szórakozni egyedül hétvégén kora délután egy másik városba- engem nem akart elvinni, arra hivatkozva úgysem érezném jól magam a barátjával mert ő nem veti meg a piát-és másnap délelőtt jött haza mondván a havernál aludt.

Eddig ezt 2-szer játszotta el fél év alatt. 15 éve vagyunk együtt és vagy 2 kisgyerekünk. Én ilyet soha nem csináltam, hogy éjjelre kimaradok.

2010. dec. 29. 18:36
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
39%
Nálunk teljesen belefér. Két háromhavonta kimarad a férjem éjszakára, és igen van olyan, hogy nem jön haza csak délelőtt, másnap. De ez mért baj? Ha sörözik egyet a haverjával? Bevallom én többször teszem ezt, havonta egyszer van egy ilyen északai banzáj a barátnőkkel. Én hazajövök, mert a két éves fiam vár reggel. Minden embernek kell lazítás. Én csak azt csodálom, hogy 15 év alatt csak kétszer fordult elő. Szükség van a privát-szférára nem kell mindig egymás nyakán lógni.
2010. dec. 29. 19:19
 22/48 A kérdező kommentje:
Ne haragudj Neptun de nem érzem magam sárkánynak eljár a férjem edzeni is. Az is pl. egy különprogi, na de hogy éjszakai kimaradás az is más kategória szerintem.
2010. dec. 29. 19:20
 23/48 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem a baráttal sörözgetés sokkal gyakrabban beleférne, mint 15 évente 2x, mert kell egy kis kikapcsolódás, beszélgetés, szabadság. Ugyanúgy neked is el kell járnod barátnőkkel, mert különben beszürkültök a hétköznapokba, ellaposodik a kapcsolat.. DE! Telefont kikapcsolni, elérhetetlenné válni NEM fér bele! Nyilván csak akkor hívod fel a férjed, ha életbevágóan fontos, nem vagytok már tinik, hogy 5 percenként hiányozzatok egymásnak.. A telefon azért van, hogy elérjétek egymást baj esetén. Nem is értem hogy jut eszébe kikapcsolni..

Ha gyanakvó lennék, azt mondanám, ilyenkor elengedi magát, elmegy inni és nőket hajtani a barátjával. Ő azonban a te férjed, neked kell ismerned, miért csinálja..

Mindenesetre szerintem jogosan kéred, hogy ne csináljon ilyet, gondolom ő is tudni akarná, ha valami baj van mondjuk az egyik gyerekkel..

2010. dec. 29. 19:23
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit hozzátennék, hogy nem is tudnék nyugodtan szórakozni, ha tudom, hogy baj esetén nem ér el a családom..
2010. dec. 29. 19:24
 25/48 anonim ***** válasza:
0%
én nem haragszom, neked kell megvizsgálni a kapcsolatodat, hogy kell-e a gőzkiengedés szüksége van-e rá, a telefonkikapcsolás pedig a kapcsolatotok minőségét tükrőzi, nem kell védekezni, hogy ki minek érzi magát, mert természetes, hogy egy nő tökéletesnek "gondolja" magát, de vannak olyan férfiak akik ezt elfelejtik közölni a partnerükkel, mert ezzel megbántanák őket, és akkor még rosszabb lenne, nem arra voltál kiváncsi, hogy az vagy-e hanem itt a férjedről van szó, és a kapcsolatotokról, hogy őszinték vagytok-e egymással vagy sem, és ha itt ezen a fórumon teszed fel a kérdést, hogy belefére-e és nem a férjeddel beszéled meg, hogy mi is volt aza telefon kikapcsolás? akkor már tényleg nincs miről beszélni sajnos...az lesz aminek lennie kell, de lehet, hogy még nem késő ha most előhozd otthon a problémát, mert biztosan valami van...
2010. dec. 29. 19:28
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

A furcsa az, hogy eddig ilyen nem volt. Minden szokás változás mögött van valami ok. Ha eddig is lett volna ilyen, akkor nem lenne szokatlan.

A telefon kikapcsolására viszont nincs mentség. Nem lehet hogy csak térereje nem volt?

Ez önmagában egyébként semmit nem jelent. A lényeg ott van, hogy veled hogy viselkedik. Ha változás történt, akkor tényleg fontos lenne összekapni magatokat. Ha ugyanolyan, akkor nem kell vele foglalkozni.

32/N

2010. dec. 29. 19:29
 27/48 anonim ***** válasza:
Most ezt így leírtad tényszerűen, de ahányan olvassuk, annyiféleképpen értjük a helyzetet. Nem tudjuk, milyen a férjed egyébként, nem tudjuk, milyen társasággal ment el, nem tudjuk, milyen kapcsolatban vagytok, hogy "egyébként mi fér bele" a kapcsolatodba. Mert ez mindig kettőtökön múlik. Amit kérdeztél, az a kettőtökre tartozik, ha Neked nem fér bele a házasságba, hogy a férjed máshol tölti az éjszakát, akkor tedd neki szóvá, mondd el neki, mi lesz ennek a következménye és tartsd magad a következményekhez. És mégis, ha most mindenki azt írná, hogy ez belefér, akkor megnyugodna a lelked és őszintén mosolyognál a férjedre? Nem hiszem... Ha pedig azt mondja, nem fér bele, akkor a GyK közvéleményére hivatkozva elítéled? Ezen én is nagyot röhögnék a férjed helyében. Nem akkor lesz feltétlenül jó a házasságod, ha a férjed betartja a "Hogyan legyünk jó férjek?" szabálykönyv minden egyes pontját, hanem ha össze tudjátok egyeztetni az igényeiteket. Ehhez tartsd magad, tök mindegy, ki mit ír erre a kérdésre...
2010. dec. 29. 19:34
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tudod a választ. Vannak házasságok ahol ez belefér,és ahol nem jelent egy ilyen semmit,de azok nem tesznek fel ilyen kérdéseket...Ha nem éreznéd azt hogy valami nem okés,akkor nem kérdezted volna ezt meg.Egyébként az egyik előző válaszolónak annyit,hogy nem nem volt térerő,hanem KINYOMTA a feleségét,ami rohadt nagy különbség.
2010. dec. 29. 19:35
 29/48 anonim ***** válasza:

19:23 vagyok:

Kinyomta a telefont?! Hát ez szerintem abszolút nem elfogadható! Szóval tisztában volt vele, hogy valamiért szükséged van rá, csak éppen nem volt kedve válaszolni.. Istenem, milyen felelőtlen férfiak vannak! Úgyis tudtad, hogy iszik, nagyon rossz indok, hogy nem akarta hogy halld a hangján, részeg..

2010. dec. 29. 19:56
 30/48 anonim ***** válasza:

nekem volt olyan, hogy pincében voltam, még csöngött a telefon, de mikor fel akartam venni, elhallgatott, és utána már nem tudtam lent használni. úgyhogy nem biztos hogy kinyomta, lehet hogy csak úgy tűnt hogy kinyomja.

32/N

2010. dec. 29. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!