MElyik szülőtök hajszinét/ szem szinét örököltétek s babaként mikor voltozott meg?
A hajam kiskoromban szőke volt, most majdnem fekete. Apunak és anyunak is sötét haja van, tehát kevert vagyok :)
A szemem barnás-zöld: anyunak barna a szeme, apunak meg kékeszöld.
A hajszínem kb 7-8 éves koromban változott meg.
apu hajszínét(fekete) szemem pedig zöldesbarna, inkább zöldes
anyué zöld apué barna:)
Apa: fekete haj, barna szem
Anya: szőke haj, kék szem
Barna a szemem szőke az eredeti hajam, de feketére festem:)
Másfél éves koromig tejfölszőke és kék szemű voltam. Aztán, persze, ez változott, most sötétszőke vagyok, és zöld alapon barna foltos a szemem. Inkább anyura ütöttem (szláv típus vagyok, némi ázsiai vonással), de aputól is örököltem dolgokat.
20/L
Anyának nagyonnagyon sötét barna haj, barna szem.
Apának sötétszőke haj, kék szem.
Nekem babakoromban szinte fekete hajam volt, mostmár "csak" sötétbarna. A szemem pedig kék volt, és az is maradt. =)
Sötét hajú és sötét szemű mindkét szülőm, nekem sebarna hajam lett, barna szemem. De érdekes módon a szemem fehérjében van némi kékes fény, így messziről mindenki mélykéknek nézi...
A göndörség meg apai (nagymama) és anyai (nagypapa) ágról is jöhetett, szülőknek szögegyenes haja van. Illetve apámnak már csak volt. Mármint haja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!