Kinek milyen apasi ideálja v eddig milyen pasival volt kapcsolata? (haj, szem, alkat, kor, belső)
Először is: szerettem volna egy néger pasast "kipróbálni", de nem azért, ami általában vélekedés velük kapcsolatban!!!(Nagy bottal járnak...) Bármennyire is hihetetlen. Így volt kettő kapcsolatom néger pasival.
Egyébként az "ideálom": kreol bőr, magas, sportos vagy picit mackós, fekete vagy sötétbarna haj.
(38/N)
szőkésbarna haj, kék szem, sportos, vagány, belevaló fickó.
az első nagy szerelem ilyen volt. nem úgy teljesedett be, ahogy a tündérmesékben, de ő volt az első, akivel lefeküdtem. azóta barátok vagyunk.
a mostani párom nagyon magas, mackós, és iszonyat jóképű :) imádom :)
Köszi a válaszokat :)
Milyen volt néger pasival járni mennyire volt más mint egy "mnagyarral"???
Amig 175 centis pasiaim voltak (2), mindig magas, nyurga, "lenyeltem egy vallfat" vallu pasikrol almodoztam. De most mar 4-5honapja egyutt vagyok egy ooorias medvevel es imadom! Imadom az oleleset, sotetbarna haja van es hatalmas kek szeme, gyonyoru. Szoval azt hiszem, ez a tipus szamomra az igazi. Emellet hatarozott, jol kommunikal, rendkivul megerto a neha hisztis baratnojevel. Azert nem teljesen tokeletes, pl fiatalabb nalam, ezt neha erzem. Es tul sokat pokerezik :D
Azert remelem legkozelebb is hasonloval hoz ossze a sors :)
A néger pasijaim (kettő) sokkal kedvesebbek, udvariasabbak voltak a magyar pasiknál. Voltam egyikük által Afrikában, a hazájában is, az összes afrikai, beleértve a többi pasast is, kedvesek, udvariasabbak voltak. A néger pasijaim haját nagyon szerettem simogatni, mert nekik nagyon dús, rövid göndör a hajuk. A kezünket is sokszor játékosan összehasonlítottuk :-), hogy az enyém milyen fehér az övéhez képest.
Szép emlékek maradtak meg róluk :-)
Tök jó :)
És hol ismertétek meg egymást (már ha szabad ilyet kérdezni)
DE nem pontosan kérdem hnem mondjuk buliba vagy kávézóba barátokon keresztül..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!