Jobb külső vagy jobb belső? Melyiket választanád?
Figyelt kérdés
Egy feltűnően jó nőt/ pasit, vagy egy kevésbé jót, de akinek a tulajdonságai jobban megfogtak?2011. márc. 19. 21:43
1/28 anonim válasza:
gondolkodás nélkül a belső tulajdonságok a fontosabbak
2/28 anonim válasza:
Jó szöveg, ez a belső fontosabb, mint a külső, de ha nem vonz a másik külseje, esély sincs megismerni a bensőjét....
3/28 anonim válasza:
Akinek a tulajdonságai megfognak. De ez nem feltétlenül a "jófiú" kategória.
Viszont azért az kell, hogy valamilyen szinten vonzódjak hozzá fizikailag, mert ha taszító, ha kellemetlennek érzem, hogy hozzáérjek (nem csak szexuálisan, hanem bárhogy), akkor az azért gáz.
4/28 anonim válasza:
ma 21:50: elég hülyeség, amit irtál, mert egy embert igen jól meg lehet ismerni pl. levélben/interneten, anélkül, hogy a külsejét látnád. Ha igy pozitivnak találja a másik, akkor a külseje alig számit a személyes megismerésnél, amennyiben az átlag közelében van.
5/28 anonim válasza:
A barátom egy okos, kedves, rendes srác. Emellett -tudom nem szép dolog ezt mondani- de ronda. Szóval a külső nem igazán érdekel engem.
6/28 anonim válasza:
Én azt tapasztalom,hogy mindenki a külsőre pályázik,akármit is mondanak. Nem vagyok csúnya, teljesen átlagos vagyok de igy se kellek senkinek. Bezzeg az agyilag zokni,de bombázó ismerőseimet körülzsongják a pasik. Ez van, ez jutott nekem.
7/28 anonim válasza:
21.55 ös vagyok. Módosítók: nem mindenkinek,de a többségnek a külső számít.
8/28 anonim válasza:
21:54!
Nehogy azt mondd, hogy ha kapsz egy e-mailt egy számodra nem vonzó személytől, akkor majd te válaszolsz neki?
9/28 anonim válasza:
Én csak azt mondanám nézz körül az utcán, akárhol, mennyi csúnya ember van és mégis van párjuk, férjük, feleségük. Mindenki talál maga mellé valakit ha akar. Mindenki tetszik valakinek.
10/28 anonim válasza:
... vagy mindenki annyira fél a magánytól, hogy kompromisszumot kötnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!