Jobb külső vagy jobb belső? Melyiket választanád?
tök mind1, hogy néz ki, egy jóképű srác is lehet normális, értelmes, jó humorú.
a neveltetés a fontos.
számomra a párom a legjobb pasi a világon, nekem nagyon tetszik külsőleg és belsőleg.
Ha a kevésbé jó is vonzó számomra, akkor természetesen őt.
A környezetemben van erre egy jó példa:
Van egy elég jó pasi, aki már régóta jóban van egy nagyon kedves, okos, aranyos, de duci és nem túl szép lánnyal, együtt is dolgoznak néha.
A lányom én észrevettem, hogy totál bele volt zúgva a srácba, aki viszont egy igazi nőcsábász volt, minden héten más nővel kavart.
Nem találkoztam velük kb. 1 évig, és nemrég döbbenten tapasztaltam, hogy a lány leadott vagy 10 kilót és együtt vannak a sráccal! Persze a lány nem szépült meg azalatt, de az a 10 kg mínusz és a rengeteg jó tulajdonsága ezek szerint feledtette azt a sráccal :))))
Én úgy döntöttem, hogy kivárom azt, akinek a külseje és a belső értékei is verhetetlenek. Fél éve meg is találtam már, boldogok vagyunk együtt:)
Javaslom mindenkinek!:)
elkezdtem mailezni egy sráccal. Külsőre nem tetszett, de beszélgetni baromi jó volt vele. Aztán jártunk egy db-ig, de a szimpátia még most is megvan. Most már egész jóképűnek látom.
De amúgy tényleg van vmi abban, h nem szívesen beszélgetsz azzal akit rondának tartasz (élő interakciókra gondolok,) de van h át lehet törni ezt a gátat és utána már tetszeni fog ami látsz :)
Párom előtt mindig a külsőségek voltak fontosak Nekem, de amint megismertem Őt ez a gondolkodás mód teljesen megváltozott.
Párom nem az a tipikusan 10 skálán 10es, de viszont amennyi jó tulajdonsága van ami mindent pótol.
És bizony mellette megtanultam, hogy NEM külső alapján kell megitélni a másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!