Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jobb külső vagy jobb belső?...

Jobb külső vagy jobb belső? Melyiket választanád?

Figyelt kérdés
Egy feltűnően jó nőt/ pasit, vagy egy kevésbé jót, de akinek a tulajdonságai jobban megfogtak?
2011. márc. 19. 21:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

tök mind1, hogy néz ki, egy jóképű srác is lehet normális, értelmes, jó humorú.

a neveltetés a fontos.

számomra a párom a legjobb pasi a világon, nekem nagyon tetszik külsőleg és belsőleg.

2011. márc. 20. 14:02
 22/28 anonim ***** válasza:

Ha a kevésbé jó is vonzó számomra, akkor természetesen őt.

A környezetemben van erre egy jó példa:

Van egy elég jó pasi, aki már régóta jóban van egy nagyon kedves, okos, aranyos, de duci és nem túl szép lánnyal, együtt is dolgoznak néha.

A lányom én észrevettem, hogy totál bele volt zúgva a srácba, aki viszont egy igazi nőcsábász volt, minden héten más nővel kavart.

Nem találkoztam velük kb. 1 évig, és nemrég döbbenten tapasztaltam, hogy a lány leadott vagy 10 kilót és együtt vannak a sráccal! Persze a lány nem szépült meg azalatt, de az a 10 kg mínusz és a rengeteg jó tulajdonsága ezek szerint feledtette azt a sráccal :))))

2011. márc. 20. 14:07
 23/28 anonim ***** válasza:
Jav: lányom = lányon
2011. márc. 20. 14:07
 24/28 anonim ***** válasza:
belső fontosabb
2011. márc. 20. 15:22
 25/28 anonim ***** válasza:

Én úgy döntöttem, hogy kivárom azt, akinek a külseje és a belső értékei is verhetetlenek. Fél éve meg is találtam már, boldogok vagyunk együtt:)

Javaslom mindenkinek!:)

2011. márc. 23. 07:40
 26/28 anonim ***** válasza:

elkezdtem mailezni egy sráccal. Külsőre nem tetszett, de beszélgetni baromi jó volt vele. Aztán jártunk egy db-ig, de a szimpátia még most is megvan. Most már egész jóképűnek látom.

De amúgy tényleg van vmi abban, h nem szívesen beszélgetsz azzal akit rondának tartasz (élő interakciókra gondolok,) de van h át lehet törni ezt a gátat és utána már tetszeni fog ami látsz :)

2011. márc. 23. 08:55
 27/28 anonim ***** válasza:

Párom előtt mindig a külsőségek voltak fontosak Nekem, de amint megismertem Őt ez a gondolkodás mód teljesen megváltozott.

Párom nem az a tipikusan 10 skálán 10es, de viszont amennyi jó tulajdonsága van ami mindent pótol.

És bizony mellette megtanultam, hogy NEM külső alapján kell megitélni a másikat!

2011. márc. 23. 13:01
 28/28 anonim ***** válasza:
szerintem meg a belső kihat a külsőre.
2011. márc. 23. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!