35-40 év körüli pasinak jön be a telt alkat, ez tényleg igaz?
Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 15:45
1/20 anonim válasza:
Ott már nem a kislányos vékony alkatot szeretik, hanem a Nő-t. Úgyhogy lényegében igaz. De az sem mindegy mennyire telt.
2/20 anonim válasza:
:D Ez aranyos kérdés :)) De nem, nem lehet így beskatulyázni a férfiakat sem :D
4/20 anonim válasza:
Mindenki mas, ez nem kor fuggvenye! Ha igaz lenne, amit mondasz, nem lennenek tele a tarskeresok idos pasikkal, akik kifejezetten "filigran alkatu" noket keresnek...
5/20 anonim válasza:
definiáld a telt alkatot.
Sokan akik kövérek mint egy bálna azok mondják hogy telt, mert egyszerűbb mint bevallani maguknak az elhízást
Mert nálam a telt pl a Töltöttgalamb alkatú, az meg közel sem kövér
6/20 anonim válasza:
Ez nem igaz, én a modellalkatú nőket szeretem. Járjon el fitnessterembe, táncolni vagy csak otthon tornázzon.
38/F
7/20 anonim válasza:
Nálam sem igaz,mert inkább a vékony lányok tetszenek!
(36/F)
9/20 anonim válasza:
egyáltalán nem korfüggő, hogy kinek mi tetszik és mi nem...
10/20 anonim válasza:
Abszolút nem körfüggő! Aki a telt csajokra bukik, az 20 évesen is arra gerjed és 50 évesen is. Szerintem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!