Van olyan, hogy egy nő azért nem kell egy pasinak, mert az a nő nagyon csóró?
Nekem szegény nő soha nem kellene.
Minimum az átlag.
Ha belegondolok, akkor a teljes pénztelenség okozhatna gondokat. Ebben az esetben mindig a fiúnak kellene állnia a fizetős programokon a lány részét is, ami nem fair.
Ha tartósan pénztelen, az annak is lehet a jele, hogy nem akar dolgozni, nincsenek ambíciói. Ha valaki szimplán szegény családból jött, de szorgalmas, vannak ambíciói, akkor semmi gond. De ha elfogadja a keveset, az már probléma lenne. Szorgalmas ember nem lehet tartósan pénztelen.
Szerintem inkább azzal lenne baj később hogy a férfitól anyagi függésbe kerül, esetleg a férfi uralkodik rajta.
Vagy ha a férfival nem is lenne gond akkor a nőnek lenne kisebbségi érzése. Szerintem ezek okoznák a problémát inkább.Szóval kellhet egy pasinak csóró nő, meg fordítva is.
Hát még az milyen hülye, aki az itteni értékelések alapján következtet az értelmi szintre...
Például én erre a válaszra is 0%-ot fogok kapni, pedig nincs ahhoz hogy értelmes vagy értelmetlen vagyok.
A kérdéshez kapcsolódóan meg amúgy simán van ilyen pasi, én is ilyen vagyok. Senki nem adja "alább". Ha valamit elért, legalább olyat választ aki kb. egy szinten van. De olyan hogy a szegény ember lányát a királyfi feleségül veszi...hááát csak a mesében van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!