Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy egy nő azért...

Van olyan, hogy egy nő azért nem kell egy pasinak, mert az a nő nagyon csóró?

Figyelt kérdés
Szó szerint tök csóró és a szülei is nagyon szegények.
2011. jún. 22. 13:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Igen van ilyen de azok nagyon felszínesek és nem érdemes velük kezdeni. Az igazi szerelem nem nézi mennyi pénzed van aki pedig ezt nézni nem tud igazán szeretni.
2011. jún. 22. 14:28
 22/26 anonim ***** válasza:

Van ilyen pasi és azt gondolom valahol érthető. Ha egy férfiről tennéd fel ezt a kérdést, a nők 90%-a azt írná, az életben nem jönne össze kifejezetten csóró pasival.

Itt nem az a probléma, hogy "ciki" a haverok előtt a csóróság. Mindkét nem esetében elvárható anyagilag egy átlagos szint. Az sem megoldás és nem tolerálható, ha te mint nő a párodon lógsz, ő tart el és teljes mértékben függsz tőle anyagilag.

Az sem mindegy, hány éves nőről van szó. Pl. egy 30 éves nőtől elvárható, hogy valamit már tegyen le az asztalra és legyen egy kis tartaléka (nem dollármilliókra gondolok). Ha semmi pénze nincs ennyi idősen, ott már valami nem stimmel.

DE ha látnám, hogy vannak céljai és tesz is ezért, valószínűleg nem zavarna.

2011. jún. 22. 14:34
 23/26 anonim ***** válasza:

Képmutató dolog azt hinni, hogy a pénz egyáltalán nem játszik semmiféle szerepet a kapcsolatban. Ez korlátozottan igaz addig, amíg a párt a szüleik pénzelik, de ha már önállóan csórók, akkor az probléma. És nem úgy szokott lenni a pénzéhség, hogy a férfi vágyik a nő pénzére, hanem éppen fordítva. Ha a férfi keres keveset, az sokkal nagyobb gondnak tartják, mint ha a nő keres keveset. Ebben szerepet játszik az, hogy a nők már apajelölteket keresnek elsősorban, aki megteremti az otthonra valót.

Tehát így nézve egy csóró férfinak nehezebb, mint egy csóró nőnek, hiszen egy nőtől nem várják el, hogy családfenntartó legyen. Ha egy nő szegény, csak rámondják, hogy majd a férjeura eltartja, és kész.

Onnantól csak a saját önbecsülésén múlik, hogy többre akarja -e vinni, vagy sem. Egy férfinál ilyen nincs, mert ha csóró, azt rögtön szégyennek tartják, és a legtöbb nő figyelembe veszi ezt is a párválasztásnál(senki ne hazudja azt, hogy nem).

Igazságos ez?

Mindig ez a kettősség..

2011. jún. 22. 14:53
 24/26 anonim ***** válasza:

Sajnos van ilyen. Én nő vagyok de engem a pénz sosem érdekelt.Lehetett volna milliomos pasim, de nem kellett, mert szerintem kattant volt, a pénz miatt meg nem leszek senkivel.

A mai világban sajnos egyre több a csóró ember, egyre nehezebb boldogulni. Szerintem a szegénység nem szégyen, ha nem párosul igénytelenséggel, mocskos ház, ruhák stb. Ja és ha akar dolgozni akkor túl nagy baj nincs, előbb utóbb talál munkát. én olyannal nem lennék, aki nem is akar dolgozni, mástól várja a segítséget.

2011. jún. 22. 16:27
 25/26 anonim ***** válasza:

A párom szülei elég szegények. Őt nem, de a szüleit valamilyen szinten megítélem emiatt, mivel ők azok a fajta szegények, akik maguknak köszönhetik, szerintem szégyenletes nyugdíjaskorú embereknél, hogy 40 év munka után csak adósságokat tudnak felmutatni...

De a fiukat nem fogják hátráltatni, mert összeköltözik velem és benne nincs meg a tékozló hajlam.

A kérdésben említett lányt úgy kell megítélni, ahogy én a páromat. Ha semmi igyekvés nincs benne a jobb létért, akkor sajnos hiába tart ki mellette a másik, ebek harmincadjára jutnak.

2011. jún. 22. 16:34
 26/26 TOMAtm ***** válasza:
erre a kérdésre szerintem nem lehet értelmesen válaszolni.ha pl szegény de úgy néz ki mint pamela anderson(fénykorában)akkor kéne,de ha csak egy lepukkant,csóró lotyó akkor azért nem,bármilyen szerelmes is vagyok.ha meg látom rajta h értelmes okos van benne tehetség akkor hozzámköltözhetne és még a továbbtanulását is fizetném,mert látom hogy megéri.csak tudod van aki nem éri meg a fáradtságot,legyen szegény vagy gazdag.nem lehet válaszolni erre,énis csak példákat irtam,mert ismeretlenek a személyek akikről szó van.
2011. jún. 22. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!