Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy egy nő azért...

Van olyan, hogy egy nő azért nem kell egy pasinak, mert az a nő nagyon csóró?

Figyelt kérdés
Szó szerint tök csóró és a szülei is nagyon szegények.
2011. jún. 22. 13:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%

Biztos van, de az ilyenektől jobb távol maradni.

Amugy meg, nincs vele semmi baj, ha becsüláetes munkája van, és a csorosága ellenére ápolt. A probléma szerintem ott kezdődik, ha valaki nem is nagyon akar "kitörni" ebből az élethelyzetből, és meg sem erőlteti magát, hogy jobb élete lehessen.Na, az ilyeneket viszont én is rühellem.

2011. jún. 22. 13:51
 12/26 anonim ***** válasza:
76%

ne kezdjétek már megint, az 57 %-os csak azt írta le, hogy neki nem kellene. Másnak lehet hogy kell ilyen ember, neki nem. A saját véleményünk miatt ne kezdjük már megint ölni egymást.

Én nő vagyok, de mindig olyan partnereim voltak akik velem egy anyagi szinten voltak, én az átlagos emberek közé tartozom. Volt olyan férfi aki nagyon tehetős volt és szeretett volna velem össze jönni, de nem mentem bele, mert kellemetlenül éreztem volna magam a nagy pénzbeli különbséges miatt.

ÉS szerintem van olyan, hogy valakinek azért nem kell a másik, mert épp nagyon szegény, de ezt el kell fogadni.

2011. jún. 22. 13:52
 13/26 anonim ***** válasza:
74%
Ha igazán szereti nem számít neki a pénz, ha meg csak a pénz miatt hagyja ott jobb a nőnek is ha nem egy ilyen pasival jön össze:)
2011. jún. 22. 13:52
 14/26 anonim ***** válasza:
91%
nem csak a mesében van :) jópár példát tudnék felsorolni az ismerettségi körömben. ha a csaj jól néz ki mellé normális is, mondjuk dolgozik, de nincs vagyona éphogy kijön a fizujából hó végén, attól még simán összejöhet egy gazdag pasival. egyik barátom nagyon gazdag, vezető állásban van,megismerkedett egy nővel aki gyárban minimálbérért dolgozott, de annyira beleszeretett hogy ez nem volt akadály. már 7-8 éve együtt vannak.(persze azóta a csaj már nem a gyárban dolgozik hanem kitanult egy szakmát)
2011. jún. 22. 13:57
 15/26 anonim ***** válasza:
18%
A férfi dolga, hogy eltartsa a családot, ergo tök mindegy, mennyi gempája van a rüvkének. Csak legyen megbízható és tisztességes. És ne legyen töke. Más elvárás nincs.
2011. jún. 22. 14:13
 16/26 anonim ***** válasza:
85%
Az okozhat gondot h eltérő közegből jönnek.
2011. jún. 22. 14:15
 17/26 anonim ***** válasza:

13.50.-re azért kíváncsi volnék hogy mi lenne ha egy olyan lányba szeretne bele, aki nála is gazdagabb, tanultabb, stb.

Komolyan az efféle beképzelt majmoknak meg kellene tapasztalniuk a másik oldalt. Ha mondjuk beképzelt pénzes úr beleszeretne egy lányba aki azt mondaná hogy bocsika de a szüleim sokkal gazdagabbat akartak nekem meg most van folyamatban a 3. diplomám szóval Te nekem senki vagy, azért elnyúlna az arca kicsit....

Egyik válaszoló nagyon intelligensen leírta: ha azért nincs pénze a lánynak mert elissza, elbagózza, elbulizza, és sír a szája hogy nincs pénze kajára vagy számlákra, na az nekem sem kéne. De aki egyszerűen csak nem talált jól fizető melót, vagy a családja nehéz sorsa miatt szegény, arról ő nem tehet.

Dehát intelligencia kell ennek felfogásához ami itt egy-két tuskónak nincs meg.

2011. jún. 22. 14:16
 18/26 anonim ***** válasza:

"De olyan hogy a szegény ember lányát a királyfi feleségül veszi."

... királyfi :))) Tudod kisbogár, nem a pénztől számít egy nőnek egy férfi királyfinak, a pénztárcád még édeskevés ahhoz hogy normális nőt kapj. A pénztatyóddal max az útszéli liliomot kapod meg, de azt megkapja a kamionos Pista bá' is szóval ez a mondatod elég nevetséges volt, de illik a gondolkodásmódodhoz az tény.

2011. jún. 22. 14:19
 19/26 anonim ***** válasza:
Van, ha a pasi egy anyagias sznob. Vagy mondjuk ha a nő amiatt csóró, mert elissza a pénzét vagy eljátssza gépeken, na, akkor megértem a pasit-de akkor sem a csórósággal van a baj, hanem azzal, hogy nem biztos, hogy egy ilyen felelőtlen emberrel, aki aztán még esetleg őt is lehúzza, akarja összekötni az életét.
2011. jún. 22. 14:27
 20/26 anonim ***** válasza:

ismerek olyan lányt, aki iszonyat csóró, sajnos a lakáshitel törlesztője miatt jutottak ilyen szörnyű helyzetbe :(

a barátjáéknak akkora házuk van, h 3 család elférne benne, és a srác mégis imádja a lányt. nem ezen múlik.

intelligens ember túl tud ezen lépni.

szerintem az igénytelenség sokkal kiábrándítóbb.

az én barátom is elég fos anyagi körülmények közt nőtt fel, akkor jöttünk össze, mikor még az őseivel lakott egy lyuknyi félszobában, és örült, ha meg tudta venni a bkv bérletet. ma saját lakásunk és kocsink van.

a szorgalom és a kitartás a lényeg!

2011. jún. 22. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!