Homokóra alkat, nagy mellek, kb 10 kiló fölösleg, milyen koszorúslány ruhát ajánlottok?
Sötétlila lesz, az anyag már megvan, varratni kell. Akár linkelhettek is.
Ne gyertek azzal, hogy fogyjak le, addig már nem fogok, jővőre, a saját lagzimra már igen.
egyenes ruha, derékszabással, egyenes szoknya.
Esetleg egy kis boleróval még lehet csökkenteni a mellméretet
Ha keskeny a derekad, azt mindenképp kiemelném.
Inkább A vonalú ruhát ajánlanék, aminek a hasa része kicsit ráncolt, mert az eltereli a figyelmet a hasról.
Semmikép se legyen térd alatti. Vagy térdig, esetleg picit fölé érjen, vagy földig. Egyéb esetben összenyom a ruha.
Kerüld a V alakú és a csónaknyakú felsőt, mert az mellben erősít.
Mellben erősít.tuti azt húznám....sőt direkt olyat húzok..feszüljön...legyen kivágott....van mire büszkének lennem nekem is...hát vegék csak észre mások is....
Nekem ez maradt....más meg járhat miniszoknyában.... :S
én ilyesmit húznék..szabásra..
9:27 vagyok
A csökkenteni nem azt jelenti,hogy eltüntetni.
Egy bolerő kihangsúlyozza a derekadat anélkül, hogy felette egy szoptatósdadának néznél ki.
A derekadat kell hangsúlyozni, hiszen, a nagy mellektől még a 10 kilónál is nagyobb túlsúly látszana rajtad, ha pl. egy mell alatt szabott ruhát veszel.
Bocsi, hogy valakihez hasonlítgatok (életemben nem hallottam a hölgyről, de múltkor láttam egy csini ruhában egy cikkben, és ezért ajánlom neked.)
america ferrera dress - ezt írd be a google-be, listázd ki a képeket. Nagyon szépek szerintem.
Az, hogy végül milyen lesz a ruhád, nagyban függ az anyagtól, és a szabó tehetségétől. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!