Bevettem egy pár szem nyugtatót, Párom elmondta a nagynénjének?
Páron ugy adta elő h öngyilkos akartam lenni. Pedig csak rossz a kedvem, aztán azért vettem be.(Főleg párom miatt) Párom ezt véletlen tudta meg, azonnal mondta tovább a nagynéninek? Egyébként a párom anyja öngyilkos lett, ugy halt meg. szval most mindenki azt hiszi hogy zsarolom ezzel a páromat.Mert nagynéni gondolom mindenkinek elmondta. Rossz kedvre szoktam bevenni h ne legyek idegbeteg. Nem!!! Azért h meghaljak. Mindig tudom, hogy mennyi a mérték. kiszámoltam
Hogy jöjjek ki ebből a szituációból?
Előre is köszönöm a válaszokat
Ha orvoshoz fordulnál, az jól venné ki magát.
"Rossz kedvre" nem szokás nyugtatót bevenni. Nem lesz tőle jobb kedved ugyanis. Ha mégis, akkor már függő vagy.
Ha meg idegességre szeded, az még inkább orvost igényel, főleg ha nem tudod gyógyszer nélkül fékezni magad.
Ez a szomorú igazság.
Cry for help.
Csak figyelemre vágysz, azért kapkodod a gyógyszereket. Amúgy minek jársz valakivel, ha annyira rossz vele, hogy nyugtatóznod kell magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!