Bevettem egy pár szem nyugtatót, Párom elmondta a nagynénjének?
Páron ugy adta elő h öngyilkos akartam lenni. Pedig csak rossz a kedvem, aztán azért vettem be.(Főleg párom miatt) Párom ezt véletlen tudta meg, azonnal mondta tovább a nagynéninek? Egyébként a párom anyja öngyilkos lett, ugy halt meg. szval most mindenki azt hiszi hogy zsarolom ezzel a páromat.Mert nagynéni gondolom mindenkinek elmondta. Rossz kedvre szoktam bevenni h ne legyek idegbeteg. Nem!!! Azért h meghaljak. Mindig tudom, hogy mennyi a mérték. kiszámoltam
Hogy jöjjek ki ebből a szituációból?
Előre is köszönöm a válaszokat
Mi pedig megmondtuk, hogy pszichológussal. Azzal is tisztában vagyok, hogy mit gondolsz erről, lévén, hogy én is végigcsináltam ilyet. A problémád magva az, hogy segítségért kiabálsz (gyógyszerek) DE előtte magadra zártad a hangszigetelt szobádat.
Ha elmész pszichológushoz, akkor kérsz valós segítséget, és akkor kerülsz a megoldáshoz közelebb.
Persze azt is megteheted, hogy hozol egy döntést, bevágod az összes tablettát a kukába, és abbahagyod. De ez pokolian nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!